Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Vizelettenyésztés Pesten hol,...

Vizelettenyésztés Pesten hol, mennyi idő?

Figyelt kérdés
Két hete "felfáztam",valószínűbb hogy egy érthetetlen okból kinyomozhatatlan hüvelyfertőzis költözött át oda is. A nőgyógyászhoz nem tudok most bejutni,egyszerűen annyian vannak az sztk-ban,hogy nem fogadnak. Vizelettenyésztést szeretnék kérni,tapasztalatok hogy ez mennyi idő? Hova érdemes menni zuglóiként? A háziorvos megcímzi a beutalót,beszéltük hogy tenyésztés kéne,erre jusztis az örsvezértérre adta,ahol nem csinálják meg.
2014. aug. 5. 12:35
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Kérdező, ha a kémhatás megfelelő a hüvelyflórában, akkor elvileg nincs kórokozó. Nézd meg otthon indikátorral, hogy jó-e a kémhatás! 3,8-4,5 közti PH az jó!
2014. aug. 5. 17:45
 12/18 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó,6 a Phm,azthiszem írtam kommentbe. A sárga vagy fehér nyúlós folyás senkinél sem normális. Ezért gyanakszom arra hogy mégis van "valami". A kezelések után volt flóravisszaállítás. :P
2014. aug. 5. 19:22
 13/18 anonim ***** válasza:
Kérdező, 7-es vagyok, mintha magamat hallanám. Nyúlós, sárgás, t#konyra emlékeztető folyás, és állítólag semmi bajom nincs... :) 10-es: én magánrendelőben kértem olyan kivizsgáläst, amiben minden (ultrahang, tenyésztés, mikroszkóp, PCR is volt, sajna jó drága volt (30e). Ahogy a mellékelt ábra mutatja, mindent ezzel se lehet megoldani, de szerintem én (meg talán a kérdező is) különleges eset vagyok, akár valami autoimmun probléma is lehet vagy irritáció, nem is biztos, hogy fertőzés.
2014. aug. 5. 20:14
 14/18 anonim ***** válasza:

12: Nekem is olyan most, de jó a ph-m. Ha Neked 6, akkor az bakteriális fertőzés.

Próbálj természetes antibiotikumot: fokhagymagerezdre köss tamponzsinórt, és 12 órára dugd be éjjelre. Minden nap újat.

Mint egy antibiotikumkúránál, annyi napig, mondjuk 10 napig max.

Minden más nap egyél egy kefírt!

Szedj probiotikumot (szájon át)!

Végy kétszer cickafark-ülőfürdőt, és idd is a cickafark-teát, naponta 2 csészével, zsályát is keverhetsz bele.

És végy PH-tesztet, a végén várj kezelés nélkül pár napot és tesztelj újra!

2014. aug. 6. 12:37
 15/18 anonim ***** válasza:
13: És mi derült ki a kivizsgálás során?
2014. aug. 6. 12:38
 16/18 anonim ***** válasza:
26%

12: Mivel mérted a PH-t egyébként?

És a fokhagymagerezdet be kell vagdosni, úgy jobban kijön a leve, és intenzívebben gyógyít. Magyart vegyél, makóit, ne kínait!

Ha csíp, akkor legközelebb tekerd be egy réteg steril gézbe is!

2014. aug. 6. 12:41
 17/18 anonim ***** válasza:

15, semmi sajnos. De legalább a nőgyógyászom normális és továbbra is azt mondja, hogy ez nem normális folyás, csak valószínűleg nem kórokozó okozza (vagy nem olyan, amit ki tudnak mutatni)

Talán autoimmun vagy valami irritáció, de ez már csak az én elméletem.

2014. aug. 6. 12:50
 18/18 A kérdező kommentje:

Én is keresgéltem egy idő után abba az irányba ,h lehet irritáció,de ha összeszedem minden tényszerű dolgot,kizártnak tartom. Konkrét eseményhez köthető,legelőször másfél éve találtak baktériumot,de nem állapították meg milyet. Mikroszkópos vizsgálat.. :P CNS kúp,kicsit elmúlt,de visszatért kicsit más formában,és maradt. Többször nem találtak mikroszkóppal. A helyi gombaellenes erősebb cuccokra elmúlik pár napra általában minden tünet,de egy hét és vissza. Gondolom vagy van/volt az is,vagy a gyulladást v nemtudom mit nyugtatott le,de most ez se használ. Viszont fukonazolra egyáltalán semmi reakció. A fokhagymát még nem próbáltam feldugdosni mondjuk. :D De a többi javaslatot igen,kivéve kefirt nem ettem,candidadiétáztam,akkor csak joghurt jöhet.

Amúgy pesten a Semmelweis egyetem Bőrklinikáján van tenyésztés,sok Mindenre csekkolják az embert,többnyire ingyen,de pl a Chlamydia szűrés nem támogatott,az 10 ezer ft. Viszont tegnap újra átnéztem a papírjaim onnan,persze minden negatív,de nem látom h tenyésztettek volna mezei,pl bélbaktériumokat. Egyszerűen semmilyen bakrériumtenyésztés nincs feltüntetve. Nem tudom létezik e hogy nem csináltak. A sima vizeletben bélbacira utaló akármi van,tenyésztés hétfőre. :D Amúgy többekről Hallottam akiknek laktóz intolerancia okozott folyást,ezt nehezebb észrevenni mint az érzékenységet. Addig gombára gyanakodtak.

2014. aug. 7. 10:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!