Holnap után megyünk Bulgáriába az Aquaparkba, csak ma jött meg. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Tampon használok már pár hónapja, de még nem csúszdáztam így, nem akarom kihagyni mert nézzetek képeket hogy milyen jó, csak félek hogy átázok meg ilyenek. Hány óránként cseréljem a normál tampont? Meg majd a tengerhez is megyünk meg ide-oda de féleeek.
15/L
2014. aug. 3. 20:50
1/6 anonim válasza:
Tamponnal nem lesz semmi gond, én is voltam már így nem egyszer strandon, emiatt nem hagytam ki, és nem volt semmi gáz. Mondjuk én ilyenkor nem a normált, hanem a legnagyobbat használtam, de normálból szerintem ha mondjuk 3 óránként kicseréled, nem lesz semmi gond. Bár attól függ milyen erős szokott neked lenni, de normál vérzésnél ilyenkor szerintem elég 3 óránként.
2/6 Dorottya04 válasza:
Szia!A tampont cserélni kell minden alkalommal, mikor WC-re mégy, vagy már szivárogni kezd. Sose hagyd bent 4 óránál tovább, még akkor sem, ha nincs erős vérzésed, mert fertőzést okozhat!Szerintem azért ha csúszdáztál,nézd meg mi a helyzet csak megnyugtatásképpen.Remélem tudtam segíteni:)
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Én is voltam már strandon vele, meg régebben úsztam is csak a csúszdától félek, mert egyszer olvastam itt hogy vkinek kimosta a vért vagy mi amikor csúszdázott: /
2014. aug. 3. 21:01
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi neked is második válaszoló! Nagyjából tudom már hogy milyen időnként cseréljek csak hát a csúszda… na félek hogy átázok úgy
2014. aug. 3. 21:03
5/6 anonim válasza:
Én azt mondom, hogy minden alkalommal cserélj, amikor épp nem csúszdázol, pl ha kimész enni. Normál esetben strandon is akkor kell, ha kijössz a medencéből.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! A csúszdázás után biztos ellenőrizni fogok/cserélni!
2014. aug. 3. 21:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!