Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Milyenek ezek az intim kelyhek...

Milyenek ezek az intim kelyhek? (Intimtölcsér).

Figyelt kérdés

Ma hallottam róla először és kíváncsi vagyok, hogy mekkora ez az "bigyó". Lehet hozzá használni síkosítót vagy nem is kell? Nem túl széles vagy hosszú? És ha a vége kicsit kilóg akkor az biciklizés közben sem zavar? Mennyi ideig jó egy ilyen?Köszi a válaszokat.

(Nekem bizti a legkisebb kell, nem szültem).

25/N

2014. aug. 2. 13:06
 1/6 anonim ***** válasza:

Én csak szemezek vele jó ideje, mert drága, de állítólag 10 évente kell cserélni.

Síkosítót lehet hozzá használni, de nem muszáj. Állítólag mindenkinek jó, 2 méret van. A végét le tudod vágni amennyire neked kényelmes, de nem lóg ki.

2014. aug. 2. 13:26
 2/6 A kérdező kommentje:
És, hogy nyúlok fel érte? Oké, h van videó, na de azért élőben más ám.
2014. aug. 2. 13:33
 3/6 anonim ***** válasza:
Ezt nem kell olyan mélyre rakni, mint a tampont, tehát simán felnyúlsz, és a szélét be kell nyomni, akkor megszűnik a vákum és ki tudod szedni.
2014. aug. 2. 13:34
 4/6 A kérdező kommentje:
6000 Ft egyik oldalon, de sztem ennek így olyan 6-8 hónap alatt visszajön az ára.
2014. aug. 2. 13:36
 5/6 A kérdező kommentje:
Mondanátok még véleményeket? Sztetek megvegyem? És avval a rengeteg tamponnal mit csináljak? Van pár, mert mindig a nagy kiszerelést vettem. Csak ma hallottam erről. Esetleg boltban lehet kapni? Pl ahol tényleg látom, h mekkora? És abszolút nem érzi az ember, hogy fent van?
2014. aug. 2. 14:03
 6/6 anonim ***** válasza:
Na ezekre én is kíváncsi lennék... Főleg ara, h melyik a jobb? Puha vagy a keményebb? Sztem a puhább...
2014. aug. 22. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!