A vizelet visszatartása esetén nálatok mennyi idő után kezd elkezdődni hasi vagy hólyagfájdalom?
Érdekel, ezért szeretném megkérdezni, hogy amikor elkezditek érezni a vizelési ingert (pisilnetek kell) azt követően mennyivel később érzitek általában, hogy pl nyom alul a hasatok, feszül, szúr stb a hólyagotok? (sima, enyhe teltségérzet még nem számít)
Gondolom mindenkinél más és más a helyzet, nagy egyéni eltérések lehetnek ezen a téren is.
Nekem inger után kb 1-másfél órával kezd el feszíteni a hólyagom, ha átlagos mennyiséget iszom. További 1-másfél óra után már szúr, görcsöl, szóval nagyon fáj, ha esetleg addig sem megyek pisilni.
Nálatok mi a helyzet?
Változó. Ha nem ittam kávét, illetve nem ittam a megszokotnál többet és nincs semmi bajom (hólyaghurut vagy hasonló), akkor simán 4-5 óráig bírom.
Kávé után jóval kevesebb ideig bírom kb. fél óra után jó ha elmegyek mert elkezd fájni a hólyagom.
A 8-10 óra nem semmi! Viszont biztos, hogy jól értelmezted a kérdést, ami úgy szól, hogy miután már pisilned kell, onnantól kezdve mennyi idő után kezd fájni a hasad vagy hólyagod (szóval mikor már nagyon rosszul érzed magad)
Ha ez az idő a 8-10 óra, akkor te rettentően jól birod. :) De ha összesen, vagyis két pisilés között eltelt idő a 8-10 óra, hát azért az akkor sem kevés. :)
Erre már nem kell válaszolnod ha úgy gondolod, csak kíváncsiságból kérdezem, hogy miért tartogatod még 5-6 órán keresztül, nincs lehetőséged elmenni talán, vagy mi az oka....?
És köszi az előző választ! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!