Petefeszek cisztat milyen esetben szoktak muteni?
Mi alapjan dontik el?Ha kiderul, hogy van ciszta akkor egybol megnezik, hogy joindulatu-e, vagy meg varnak, hogy elmuljon?
sajnos nekem van, nemreg derult ki, de nem vizsgaltak meg, hogy jo indulatu-e, sima huvelyi ultrahangon neztek.
A méretétől, attól, hogy okoz-e valamilyen panaszt, utal-e vmi arra, hogy rosszindulatú folyamat (bár ekkor már nem ciszta a neve!), ill. az oka.
Sima UH-n azt azért látják, hogy egy szimpla ciszta, vagy esetleg rosszindulatú daganat...
2,5 centi az még nem is igazi ciszta. 3 centi felett az. Nekem 4 centis volt, azt sem műtötték rögtön, hanem vissza kellett mennem egy hónap múlva. És egy hónap múlva nyoma sem volt...
Jó eséllyel felszívódik. A ciszták nagy része kezelés nélkül eltűnik.
Koszi, hogy irtal! Neked voltak tuneteid?
Nalam az a baj, hogy fajdalmat okoz azon az oldalon, mar tul vagyok a menstruacion, de meg most is faj neha vagy eppen hanyingerem van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!