Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Menstruáció gyorsítása,...

Menstruáció gyorsítása, lehetséges? Többi lent! 14/L

Figyelt kérdés

Sziasztok, lenne egy problémám. Úszó vagyok és a jövőhéten (2014.08.04) kezdődik az edzőtábor, de a menstruációm megjött..(2014.07.31) Ez szerintem az 5-6. lehet, de idáig valahogy összejött úgy, hogy nem kellett tampont használni..

Most viszont kétlem, hogy "lemegy" a folyamat táborig.

A kérdés abból fakad, hogy most "be tudnám-e gyorsítani" a dolgokat, hogy most se legyen tamponra szükség. Olvastam arról is, hogy fog. gátló segít, de mivel még szűz vagyok és... szerintem elég érthető..

Nyitott vagyok házipraktikák, ételek felé, de a gyógyszert mellőzném.

És a rosszindulatú kommentek előtt, nem nem megyek anyámhoz, hogy segítsen, édesanyám a születésemkor meghalt ;) És igen, tisztában vagyok azzal, hogy ez nem örök érvényű megoldás, igen tudom, hogy egyszer úgy is szükségem lesz a tamponra, ha folytatni akarom a sportot.

A válaszokat előre köszönöm! 14/L

2014. júl. 31. 17:35
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
10%
Csak tudnam, hogy miert pontoztak le. :')
2014. aug. 3. 17:13
 12/12 anonim ***** válasza:
81%
Tudom, hogy nem mostani kérdés és már nem aktuális, de hátha másnak még hasznos lehet: hülyeség, hogy nem lehet gyorsítani, csak egyszerűen egyénfüggő. A szervezet reagál az ingerekre, a menstruáció pont olyan, ami kb attól is késhet, ha új helyre költözöl, minimális stresszhatás,stb...Én pl. hetente 4-5x kardió intervallum edzést csinálok és mikor megjön sem hagyok fel e szokásommal, ha már nem fáj a hasam akkor ugyanúgy edzek, és nekem lerövidíti (és azidő alatt erőteljesebben vérzek). A citromlére sokan mondják,de úgy tudom (nem biztos), hogy a C-vitamin tartalma miatt tudja eltolni a menstruációt, amire úgyszint mondják, hogy képes rá. Én ősztől tavaszig por formájában szedek C-vitamint, nekem el nem tolta sose azt, hogy mikor jön meg, de hamarabb lecsengett. Remélem segített. :) Biztos hogy nem jön be mindenkinek ugyanaz, de próbálkozni lehet.
2016. szept. 23. 11:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!