Menstruáció gyorsítása, lehetséges? Többi lent! 14/L
Sziasztok, lenne egy problémám. Úszó vagyok és a jövőhéten (2014.08.04) kezdődik az edzőtábor, de a menstruációm megjött..(2014.07.31) Ez szerintem az 5-6. lehet, de idáig valahogy összejött úgy, hogy nem kellett tampont használni..
Most viszont kétlem, hogy "lemegy" a folyamat táborig.
A kérdés abból fakad, hogy most "be tudnám-e gyorsítani" a dolgokat, hogy most se legyen tamponra szükség. Olvastam arról is, hogy fog. gátló segít, de mivel még szűz vagyok és... szerintem elég érthető..
Nyitott vagyok házipraktikák, ételek felé, de a gyógyszert mellőzném.
És a rosszindulatú kommentek előtt, nem nem megyek anyámhoz, hogy segítsen, édesanyám a születésemkor meghalt ;) És igen, tisztában vagyok azzal, hogy ez nem örök érvényű megoldás, igen tudom, hogy egyszer úgy is szükségem lesz a tamponra, ha folytatni akarom a sportot.
A válaszokat előre köszönöm! 14/L
Nincs megoldás sajni.
4-re már az 5. napon leszel, talán elmúlik addigra.
Mi bajod a tamponnal?
Egyébként nekem is ma jött meg. A hónapban már másodszor, csessze meg.
Jajj bocsi,nem is olvastam el teljesen,ne haragudj,csak faradt vagyok.Nem lattam,hogy ma jott meg. Legalabb a jovoben a citromleves praktikat tudod majd alkalmazni. :)
Gyorsitani nem lehet,de lehet 4.-ere siman elmulik vagy csak mar nagyon gyenge verzesed lesz.Hany napig szokott tartani?
a citromlétől késik, viszont ha már megjött és iszol citromlevet, gyorsabban el is múlik.
fél liter vízhez 1 citromlé leve, vagy ha birod, akkor töményen a citromlevet is ihatod :) csak akkor pl. fél citrom levét idd meg.
Köszönöm a válaszokat, akkor citromlé ezerrel.. :DD
és általában 5-7 nap közt alakul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!