Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Menstruáció gyorsítása,...

Menstruáció gyorsítása, lehetséges? Többi lent! 14/L

Figyelt kérdés

Sziasztok, lenne egy problémám. Úszó vagyok és a jövőhéten (2014.08.04) kezdődik az edzőtábor, de a menstruációm megjött..(2014.07.31) Ez szerintem az 5-6. lehet, de idáig valahogy összejött úgy, hogy nem kellett tampont használni..

Most viszont kétlem, hogy "lemegy" a folyamat táborig.

A kérdés abból fakad, hogy most "be tudnám-e gyorsítani" a dolgokat, hogy most se legyen tamponra szükség. Olvastam arról is, hogy fog. gátló segít, de mivel még szűz vagyok és... szerintem elég érthető..

Nyitott vagyok házipraktikák, ételek felé, de a gyógyszert mellőzném.

És a rosszindulatú kommentek előtt, nem nem megyek anyámhoz, hogy segítsen, édesanyám a születésemkor meghalt ;) És igen, tisztában vagyok azzal, hogy ez nem örök érvényű megoldás, igen tudom, hogy egyszer úgy is szükségem lesz a tamponra, ha folytatni akarom a sportot.

A válaszokat előre köszönöm! 14/L

2014. júl. 31. 17:35
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
29%
Nem tudod begyorsítani, se lelassítani. Majd elmúlik az magától, ha itt lesz az ideje!
2014. júl. 31. 17:37
 2/12 anonim ***** válasza:
40%

Nincs megoldás sajni.

4-re már az 5. napon leszel, talán elmúlik addigra.

Mi bajod a tamponnal?

Egyébként nekem is ma jött meg. A hónapban már másodszor, csessze meg.

2014. júl. 31. 17:42
 3/12 anonim ***** válasza:
58%
Nekem stressztol meg citromletol kesni szokott.Vorosbortol meg hamarabb megjon.
2014. júl. 31. 19:43
 4/12 anonim ***** válasza:
39%

Jajj bocsi,nem is olvastam el teljesen,ne haragudj,csak faradt vagyok.Nem lattam,hogy ma jott meg. Legalabb a jovoben a citromleves praktikat tudod majd alkalmazni. :)

Gyorsitani nem lehet,de lehet 4.-ere siman elmulik vagy csak mar nagyon gyenge verzesed lesz.Hany napig szokott tartani?

2014. júl. 31. 19:46
 5/12 anonim ***** válasza:
22%
Engem az érdekelne mi nem volt hasznos a válaszomban. Írja meg aki lepontozott legyen oly kedves.
2014. júl. 31. 19:51
 6/12 anonim ***** válasza:
62%

a citromlétől késik, viszont ha már megjött és iszol citromlevet, gyorsabban el is múlik.

fél liter vízhez 1 citromlé leve, vagy ha birod, akkor töményen a citromlevet is ihatod :) csak akkor pl. fél citrom levét idd meg.

2014. júl. 31. 20:12
 7/12 anonim ***** válasza:
33%
Citromtól és citromlétől már 3x sikerült eltolnom 4-5 nappal.
2014. aug. 1. 11:25
 8/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, akkor citromlé ezerrel.. :DD

és általában 5-7 nap közt alakul.

2014. aug. 1. 14:52
 9/12 A kérdező kommentje:
2/8 Hát.. :S Nem mindig sikerül "normálisan" felhelyezni, és elég kellemetlen lenne, hogy ha elcseszem és átlátszik, vagy amikor jövök ki folyik végig a lábamon... meg majd ősszel könnyeben "hozzá tudok szokni", mert most folyamatos pörgés edzések egész nap.. nem lenne rá időm, se kedvem, hogy ott "operáljak".
2014. aug. 1. 14:55
 10/12 anonim válasza:
73%
Szia ha esetleg mégis tampont kellene használnod csak ne aggódj.Én is hasonló cipőben jártam itthon sehogy sem sikerült felhelyeznem de amikor választanom kellet hogy tampon vagy a tengerparton ücsörögni, akkor első próbálkozásra sikerült és semmi baj nem volt úszás közben.Ja és biztos nem te leszel az egyedüli akinek tampont kell használnia:)Sok siket:)
2014. aug. 1. 23:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!