Nektek a menstruáció átok vagy áldás? Tampon vagy betét?
Amikor tudom, hogy hamarosan meg fog jönni, és azon parázom, hogy vajon mikor, hol és vajon mennyire fog fájni a hasam, és amikor végre megjön és majd meghalok annyira fáj, és felkelni sem tudok az ágyból, na akkor átok.
Miután elmúlik a fájdalom, akkor már áldásként élem meg. Olyankor már örülök, hogy megjött, tudom, hogy minden rendben a szervezetemmel. :)
Áldás és átok.
Áldás, mert bármennyire is felelősségteljesen védekezek, volt már 1-2 alkalom mikor azért megjelent egy pici kérdőjel, hogy minden rendben volt-e..és mikor megjött akkor boldog voltam mint a fene :D (mégha van olyan nő is, aki vérzik miközben terhes)
Átok, mert előtte már 3-4 nappal nagyon változó a hangulatom, könnyen magamra veszek mindenfélét, amin amúgy csak nevetnék egy jót..iszonyatosan hasgörcsölős vagyok, szóval a bogyó ára sem dob fel, meg maga az érzés, hogy fáj, meg felvagyok puffadva érzés, egész testre kiható fájdalom.
Használtam betétet és tampont is, tampon párti vagyok már jó 5 éve, minden riogatás ellenére. Nekem a betét kényelmetlen, zavaró, a tampon viszont olyan, mintha ott sem lenne kb.
22/L
Nekem se átok, se áldás. Egyáltalán nem befolyásolja az életem. Szerencsés vagyok, mert semmilyen panaszom nincs tőle.
Én betétet használok, a tampon felhelyezése mindig is fájdalmas és maga a tampon kényelmetlen volt a számomra, viszont a betét fel sem tűnik, hogy ott van.
Átok. A kedves természet máshogy is megoldhatta volna. Mondjuk viszonylag egész tűrhető az enyém, rövid ideig tart, és nem görcsölök annyira, de egyáltalán nem hiányozna. Gyereket meg nem is akarok.
Csak betétet használok.
Öt napja jött meg először és azon kívül ,hogy bele kellett szokni a vérbe és betétekbe különösebben nem zavar. Fájt piit a hasam , de nem volt vészes. Most már alig van. Nem vagyok hisztis illetve nyúzott.
Betét :)
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!