Vajon terhes vagyok vagy mi lehet a gond?
Figyelt kérdés
A mult honapba 16-an jott meg a menstruaciom es most nem jott meg , csinaltam tesztet penteken de negativ lett . Lattam egy kis barnasagot a boxeremen de semmi sehol ... Valaki jart e ugy hogy a terhessegi teszt negativot mutatott es kozben terhes volt? A meleim se fajnak es mindig szokott azelott egy hettel fajni mikor megjonne! Valamikor jon visza a kaja mit eszek vagy (bofogok) . Szerdaig varok es csinalok ujra teszet .De szerintetek terhes lehetek ?2014. júl. 28. 18:36
11/15 A kérdező kommentje:
ok koszonom a valaszokat akkor :) megvarom es ha megjott irok !
2014. júl. 28. 19:54
12/15 A kérdező kommentje:
ujra tesztet csinaltam es negativ
2014. júl. 29. 19:47
14/15 A kérdező kommentje:
most se jott meg de faj a melem.varok szerdaig akkor kimegyek az idobol mert a regebi keses miatt ugy szamoltam lehet azert faj
2014. júl. 31. 10:59
15/15 A kérdező kommentje:
mert beteg leszek
2014. júl. 31. 11:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!