Vajon terhes vagyok vagy mi lehet a gond?
Figyelt kérdés
A mult honapba 16-an jott meg a menstruaciom es most nem jott meg , csinaltam tesztet penteken de negativ lett . Lattam egy kis barnasagot a boxeremen de semmi sehol ... Valaki jart e ugy hogy a terhessegi teszt negativot mutatott es kozben terhes volt? A meleim se fajnak es mindig szokott azelott egy hettel fajni mikor megjonne! Valamikor jon visza a kaja mit eszek vagy (bofogok) . Szerdaig varok es csinalok ujra teszet .De szerintetek terhes lehetek ?2014. júl. 28. 18:36
1/15 anonim válasza:
Menstruáció késhet illetve kimaradhat, okai lehetnek : időjárás valtozás, stressz, ha túl lefogysz nem fog megjönni. (saját tapasztalat fogytam és már csont és bőr voltam alig volt meg pár napig, mikor egy hetes szokott, orvos mondta nekem) fertőzés, betegség, esetleg olyat ihattál / ehettél amitől csúszik,ha nincs elég ( nem tudom mi a neve, olvastam én is) a vizeletedben lévő olyan anyag amitől a teszt kimutatja a terhességet akkor negatív lesz. Várj még egy két hetet ha nem jön meg akkor fordulj orvoshoz, nekem egyszer fordult elő h nem fájt semmim és megkellett jönnie de megjött. Volt mikor 2 héttel előtte os fájt a cicim. Fel a fejjel és nyugalom!
2/15 A kérdező kommentje:
es a teszt mennyi ido utan mutassa ki a terhes vagyok ?
2014. júl. 28. 19:03
3/15 anonim válasza:
Reggel csináld meg ( hátha több benne az a valami amitől kimutatja) és van már 3 napos de azt szerintem még elég korai állapot h kimutassa de ha van ilyen nyilván jó lehetw Tehát már késett 2 hetet ,mikor csináltad a tesztet? De ha biztosra akarsz menni orvos. Ő mindent lát és segít. Rendesen menstruáltál eddig? Sosem volt semmi akadozás, mivel védekezel?
4/15 A kérdező kommentje:
tehat a tesztet penteken csinaltam ...meg volt hogy kesett de akkor mar jelezte hogy faj a melem de most nem es mindig jelezte .... pl ma hanyingerem is lett egy kicsit ... ha nem jott meg egy honapba masik honapba beteg voltam az elejen de akkor mar jelezte hogy az kell legyek
2014. júl. 28. 19:18
5/15 anonim válasza:
Igen irtad is bocsi. Figyelj így nem lehet találgatni ,én hánytam már stressztől is .ne beszéld be magadnak Ha nem szeretnéd a babát. Menj orvoshoz,mondd el mi a baj hogy szokott kimaradni, szedj fog.gátlót az beállítja szépen tuti megjön pontosan. Vagy nem tudom mit szokott vagy mit lehet csinálni
6/15 A kérdező kommentje:
hat meg varok egy kicsit egy ezen a heten meg varok !
2014. júl. 28. 19:32
8/15 A kérdező kommentje:
azert mikor megyek a wc re akkor mintha keszulne valami de megsem ...
2014. júl. 28. 19:41
9/15 A kérdező kommentje:
20 eves
2014. júl. 28. 19:42
10/15 anonim válasza:
Szerintem valami bezavarhatott,de ne legyél biztos benne. Ha úgy érzed h megjönne akkor várd meg ezt a hetet ha nem menj orvoshoz.!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!