Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lányok. Van köztetek olyan...

Lányok. Van köztetek olyan aki nem használ tisztaságit?

Figyelt kérdés
Miért nem használtok?Kényelmetlen?Nincs rá szükségetek?Kort is létszí.

2014. júl. 28. 10:46
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Naponta egy betétet használsz, az utolsót meg még bennhagyod napokig??
2014. júl. 28. 22:38
 12/14 anonim ***** válasza:
0%
Igen, legtöbbször. Ha sokat állok lábon, vagy gyalogolok, mozgok, akkor kell cserélni napközben, de egyébként ilyenkor nagyon statikus vagyok, sokat fekszem, és gyakran vécézek, így elég csak este. Nagyon ritkán van erős vérzésem, általában gyenge, vagy közepes. És szerencsémre fájdalmaim sincsenek, ritkán első napon, enyhén.
2014. júl. 28. 22:51
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
De a betétet bizonyos időközönként nem azért kell cserélni, mert tele lesz, hanem mert elszaporodnak a bacik a vérben. Semmiképp ne hagyd benn napokig!
2014. júl. 29. 15:59
 14/14 anonim ***** válasza:

Én sem használok,nem is használtam sose tisztaságit meg tampont se!!!Nincs is semmi nyavalyám. Tiszta 100 %os pamutbugyi és ennyi!Menzikor betétet használok.

32/N

2015. márc. 14. 08:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!