Szerintetek lehetek terhes? 7. napja késik a menstruációm. Terhességre utaló jeleim nincsenek, nem feszül a mellem. A hasam néha enyén görcsöl, mintha mindjárt meg akarna jönni, de semmi.
Kb. az első nap mikor már késett átlátszó nyálkás folyásom volt pár napig, majd szerintem elkaptam egy fertőzést, amit tegnapra sikerült kikúrálnom.4. nap csináltam egy tesztet, negatív lett. Eddig maximum 2 napot késett, 30-31 napos ciklusom van. Holnap megyek nőgyógyászhoz, de már olyan ideges vagyok, hátha valaki volt már hasonló helyzetbe. Valakinek javaslat, tanács, tapasztalat? Epőrenis köszönöm
20éveslány
16. napon megjött!!! Azért én felkeresem még a nőgyógyászt, mert ez a több mint 2 hét késés nem normális szerintem..:/
Tanács a hasonló helyzetben lévőknek: én tudtam hogy nem vagyok terhes, egyszerűen éreztem.. Vagyis a terhességi érzet hiányát éreztem.. Szerintem ezt valahogy minden nő tudja:) nekem is úgylátszik csak a hormonjaim borultak fel :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!