8 hónapja nincs menstruációm sokszor volt úgy, hogy fehér darabok jöttek belőlem vagy fehér lé szerű valami. Lehetek e terhes mer a teszt pozitív lett?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy már orvoshoz kelett volna fordulnom de a stressznek tudtam be mer az elmúlt 2 évem elég stresszes volt. Ha esetleg valamilyen fertőzésem lenne amiatt mutathat pozitívat a terhességi tesz?2014. máj. 6. 11:22
1/10 anonim válasza:
:O :O Akkor ha tényleg pozitív a teszt még a héten látogasd meg a nőgyógyászod. Egyéb panaszod nem is volt?
2/10 anonim válasza:
Egy szimpla fertőzés miatt nem fog HCG-t termelni a szervezeted, ritkán előfordulhat gyógyszerek vagy betegség miatt fals pozitív eredmény, de ez nem valószínű. Ha pozitív a teszt, akkor szinte biztos, hogy terhes vagy.
3/10 anonim válasza:
Persze ha nyolc hónapos terhes lennél, azt már valószínűleg észrevetted volna, de ha eleve rendszertelen a menstruációd, akkor időközben simán teherbe eshettél. Esetleg akkor is mutathat pozitív eredményt a teszt, ha terhes voltál, de még korai időszakban elvetéltél úgy, hogy észre sem vetted. Ja és persze egy teszt nem teszt, mindenképp megismételném ilyenkor, de eredménytől függetlenül nagyon ideje lenne elmenned nőgyógyászhoz.
4/10 A kérdező kommentje:
Hát igazából semmi panaszon nincs csak annyi hogy picit fajtak a melleim de azon kivul semmi mas. Olvastam olyat hogy befolyasolhatja a tesztet ha cisztam van vagy esetleg mas fertozes.
2014. máj. 6. 11:46
5/10 anonim válasza:
Én értelek, hogy olvastál ezt meg azt... persze, lehet sokmindennel magyarázni a dolgot, de csak akkor fog kiderülni hogy mi a helyzet, ha orvoshoz mégy. Ne kockáztass.
6/10 A kérdező kommentje:
Tudom csütörtökön megyek csak nagyon ketsegbe vagyok esve,hogy akkor mi is van!
2014. máj. 6. 13:24
7/10 A kérdező kommentje:
Ja és most fogytam 2 hónap alatt 15 kgot nemtudom, hogy mennyire befolyasolja a dolgokat.
2014. máj. 6. 13:40
8/10 anonim válasza:
A menstruációt befolyásolhatja a hirtelen fogyás, de a tesztet tudtommal nem.
9/10 anonim válasza:
Én értem, hogy stressz, na de 8 hónapot várni??? Mi kotyog a fejedben? Egy elmaradt menstruáció simán előfordulhat, de a másodiknál orvoshoz fordul az ember.
Pláne különféle folyásokkal!!!! Ez szerintem alapvető higiéniai kérdés is :S
Sajnos lehetsz terhes. Vannak ugyan kórállapotok, amelyek befolyásolják a HCG termelést, de ezek esélye igen kicsi. Persze lehet, hogy nálad éppen ez van.
10/10 A kérdező kommentje:
Tudom nagyon jól,hogy nem kellettvolna félvárról vennem a dolgot de az időt sajnos visszafordíttani nem tudom.
2014. máj. 6. 17:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!