A hüvelybemenetnél 2 napja nagyon viszket. Mitől?
Figyelt kérdés
Se folyás, sem fura szagok. Menjek el nőgyógyászhoz?2010. jan. 10. 14:02
1/12 anonim válasza:
lehet gombás vagy. és igen menj el nőgyógyászhoz
2/12 anonim válasza:
gomba miatt. vegyél canestent a gyógyszertárban. nem kell feliratni.
3/12 anonim válasza:
toom nem most irtad a kérdést de mondd el mi lett végül...légyszi...
4/12 A kérdező kommentje:
szia.. hát elmentem nőgyógyászhoz és azt mondta,hogy hüvelygomba.. aztán irt ki kenőcsöt.. egy hete kenegetem és már elmúlt..szóval már nem érzek sem égést sem viszketést,de még azért kenegetem.
2010. jan. 20. 22:02
6/12 anonim válasza:
nekem is hasonló van de akkor elég a kenőcs?és ugye akkor azt gyerek is kérhet a gyogyszertárban? bocsi hogy itt kérdezek cska olyna ideges vagyok már...:S
7/12 A kérdező kommentje:
igen,canesten krémet vegyél és minden este fürdés után kend be magad alul,ahol viszket és ég.. egy hét,másfél és elmúlik.
2010. jan. 21. 22:42
9/12 anonim válasza:
jah és még annyi h ha mégse gomba akk se lehet bajom a kanestentöl?tudom hülye vagyok...de nem tudom..:s
10/12 A kérdező kommentje:
nyugi attól semmi bajod nem lesz használd nyugodtan :)
2010. jan. 22. 18:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!