Nőként írathatok fel Viagrát? Ha igen akkor kinél?
Figyelt kérdés
Több helyen is olvastam,hallottam hogy növeli a vágyat és elősegíti az orgazmust nőknél is.Ezen az oldalon olvastam hogy egy hölgynek kifejezetten a nőgyógyásza ajánlotta.2014. júl. 26. 01:05
1/3 anonim válasza:
Igen! A házi orvosod is megírja!
2/3 anonim válasza:
Azért tegyük hozzá, hogy normális orvos, csak ezért nem ír fel egy ilyen gyógyszert. Nézz utána, hogy működik, mert orgazmus miatt szedni...én tuti nem tenném.
Szerintem veszélyes.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Szerintem egyszer az életben belefér.Semmi baj a szívemmel,teljesen egészséges vagyok.Nem hiszem hogy egyszeri alkalommal egy fél szem nagy kárt tenne bennem.
2014. júl. 26. 05:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!