Szerintetek most akkor megjött a menstruációm?
14 éves lány vagyok. Kb.két éve nő a mellem és két-két és fél éve szőrösödik a szeméremdombom és a hónaljam. Másfél éve van fehérfolyásom.Eléggé ingadozós a hangulatom, valamikor nagyon vidám vagyok és boldog, valamikor mindent szürkén látok és úgy érzem senki nem ért meg..Pattanásaim is vannak, bár nem az a nagyon durván sok. A fiúk is érdekelnek, voltam már szerelmes (bár azt inkább gyerek/kamasz szerelemnek nevezném)
A lényegre térve: az utóbbi pár hónapban több fehérfolyásom van és már nem fehér hanem inkább sárgás- barnás. Pár napja pedig észrevettem a bugyimba nagyon halvány piros pöttyöket. Aztán utána semmi nem volt. Ma pedig barnás már szinte pirosas-vöröses "izé" volt a bugyimba és a WC papíron! Ez most akkor az vagy csak az előjele?
Anyunak egyébként még nem szóltam erről. Szerintetek szóljak neki vagy csak akkor ha már biztos megjött?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!