Mindig ugyanakkor jön meg a fogamzásgátló hatására?
Figyelt kérdés
Nemrégiben kezdtem el szedni fogamzásgátlót. Az első levél szedésekor végig pecsételő vérzésem volt, beszedtem a 21 szemet, és utána nem tudtam megállapítani pontosan, hogy mikor jött meg. Viszont júniusban és júliusban is 1-jén. Augusztusban is 1-jén fog megjönni vagy az számít, hogy mikor vettem be az utolsó tabit? És onnantól számítva a 2. nap? viszont akkor most júliusban másodszor lenne meg...2014. júl. 25. 21:19
1/1 anonim válasza:
Az utolsó tabletta utáni néhányadik nap. A fogamzásgátló nem követi a naptárat. Ha úgy jön ki, hogy július 1 és július 31, hát akkor így jött ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!