Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Fehér foltok jelennek meg...

Fehér foltok jelennek meg rajtam a szoli után, mitől lehetnek ezek? Többi lent.

Figyelt kérdés
Ha elmegyek szolizni akkor a karomon tele leszek fehér foltokkal eddig csak a karomon volt,de most már a hasamon is meg a hátamon is...Nem csak egy szoliba voltam tööbet kipróbáltam,de ugyan ugy foltos leszek.Ha meg nem járok mint pl most is akkor persze nincsen eltünik.
2010. jan. 9. 23:52
 1/2 anonim ***** válasza:
Én arra tippelek hogy vannak ilyen pigment foltjaid amik ponosan olyan szinüek mind a bőröd és hogyha jobban lebarnúlsz akkor látszanak. Lehet hüly*séget mondtam. Ez csak egy sima gondolat:)
2010. jan. 10. 00:37
 2/2 anonim válasza:
Nekem is voltak ilyenek, a felkaromon, a mellemen, a hátamon. A szolitól jönnek kis és napgombának hívják és nekem évekbe telt mire elmúltak. Általában sajnos nehezen lehet eltüntetni őket és ha el is tűnnek, sokszor visszajönnek, ráadásul ha nem figyelsz, egyre több lesz. Nem ijesztgetésként írom, de nekem is voltak. Valószínű valamelyik fekvő szoliban kaptad el te is, mint én. Amióta 3 év alatt sikerült eltüntetnem őket, csak álló szoliba járok és nem is jönnek ki. (Többféle gomba ellenes szert írtak fel nekem és azokat is időnként le kellett cserélni, mert egy idő után rezisztensekké váltak. Amíg el nem múlnak, kerüld a szoláriumot, utána pedig csak állóba menj szerintem.)
2010. jan. 10. 10:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!