Segítsen valaki! Légy szíves! Valaki! Szépen kérem valaki! SOS SOS?
Nem, ez nem kamukérdés. Este miután hajnal 3-kor inkább felkeltemzenét hallgatni mert annyira fájt reggel eldöntöttem, hogy elmondom anyukámnak. Elmondtam, anyukám ordítozott h hülye pi**a vagyok...Azt mondta nem visz orvoshoz szedjem ki magamból. Felhívta a gyerekorvost, aki mondta h nőgyógyászt, ő nem tud segíteni. Elmentük tehát végül bár anyukám egy szót sem volt hajlandó válzani velem a kocsiba. Ott mondta az orvos h gratulál jó hülye vagyok, de , utána kapott pénzt és normális lett. Nem bírta belőlem kiszedni, felhívta egy kollégáját h jöjjön amint tud (közbe én a kínok kínját éltem át, főleg mikor olyanokat mondott pl. 'nem mozdul' 'nem megy', na akkor már anyukám is hallottam a szuszogásán h majd infarktust kap. Majd mikor hívni akarta a másik kollégát akkor megmozdult és kijött!!!! :DDDDD
Kaptam antibiotikumot és hüvelykúpot de csak felszíni sérüléseim lettek szerencsére.
Üzenem minden olyan embernek aki most szembe került vagy csak fog (isten óvja) h mindenkép menjen el nőgyógyászhoz mert az a megoldás akkor is ha most nyitott szoba ajtónál kell csinálnom mindet anyámmiatt!!!
Köszönöm a segítséget!!!
Egy megkönnyebbüléstől kicsattanő 14/l!!
:)
Na, örülök, hogy megszabadultál a nem odavaló tárgytól :)
ELőbb kellett volna szólnod, akkor biztos könnyebben kijön, mert közben tuti bedagad, begyulladt körülötte minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!