Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Segítsen valaki! Légy szíves!...

Segítsen valaki! Légy szíves! Valaki! Szépen kérem valaki! SOS SOS?

Figyelt kérdés
Én csak egy 14 éves szaros vagyok és 5 nappal ezelött masztiztam és én hülye feldugtam az IKEA-s ceruzatartót. Na ebből az lett, hogy sehogy sem tudom kiszedni magamból, túl mélyen van. Elmondhatalanul fáj. Úgy érzem mintha állandó szülési fájdalmam lenne. Anyukámnak nem merekszólni meet egy szocializmus ban felnőtt szülő és egy ilyenért nem kommunikálna velem egy hónapig. Valaki! Mit csináljak???
2014. júl. 22. 22:10
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

Nem, ez nem kamukérdés. Este miután hajnal 3-kor inkább felkeltemzenét hallgatni mert annyira fájt reggel eldöntöttem, hogy elmondom anyukámnak. Elmondtam, anyukám ordítozott h hülye pi**a vagyok...Azt mondta nem visz orvoshoz szedjem ki magamból. Felhívta a gyerekorvost, aki mondta h nőgyógyászt, ő nem tud segíteni. Elmentük tehát végül bár anyukám egy szót sem volt hajlandó válzani velem a kocsiba. Ott mondta az orvos h gratulál jó hülye vagyok, de , utána kapott pénzt és normális lett. Nem bírta belőlem kiszedni, felhívta egy kollégáját h jöjjön amint tud (közbe én a kínok kínját éltem át, főleg mikor olyanokat mondott pl. 'nem mozdul' 'nem megy', na akkor már anyukám is hallottam a szuszogásán h majd infarktust kap. Majd mikor hívni akarta a másik kollégát akkor megmozdult és kijött!!!! :DDDDD

Kaptam antibiotikumot és hüvelykúpot de csak felszíni sérüléseim lettek szerencsére.

Üzenem minden olyan embernek aki most szembe került vagy csak fog (isten óvja) h mindenkép menjen el nőgyógyászhoz mert az a megoldás akkor is ha most nyitott szoba ajtónál kell csinálnom mindet anyámmiatt!!!

Köszönöm a segítséget!!!

Egy megkönnyebbüléstől kicsattanő 14/l!!

:)

2014. júl. 23. 12:53
 22/24 anonim ***** válasza:

Na, örülök, hogy megszabadultál a nem odavaló tárgytól :)

ELőbb kellett volna szólnod, akkor biztos könnyebben kijön, mert közben tuti bedagad, begyulladt körülötte minden.

2014. júl. 23. 13:07
 23/24 anonim ***** válasza:
Azért beszélhetnél édesanyáddal. Nem tudom, milyen a kapcsolatotok, de talán megérti, hogy te ilyen vagy, szükséged van az önkielégítésre. Talán megérti és tudtok kompromisszumot kötni.Ez nem rosszaság, vagy betegség, mert sok ember van, akinek némileg magasabb a szex utáni vágya.
2014. júl. 23. 13:14
 24/24 anonim ***** válasza:
Gondolom ebből most tanultál.
2014. júl. 23. 13:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!