Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Segítsen valaki! Légy szíves!...

Segítsen valaki! Légy szíves! Valaki! Szépen kérem valaki! SOS SOS?

Figyelt kérdés
Én csak egy 14 éves szaros vagyok és 5 nappal ezelött masztiztam és én hülye feldugtam az IKEA-s ceruzatartót. Na ebből az lett, hogy sehogy sem tudom kiszedni magamból, túl mélyen van. Elmondhatalanul fáj. Úgy érzem mintha állandó szülési fájdalmam lenne. Anyukámnak nem merekszólni meet egy szocializmus ban felnőtt szülő és egy ilyenért nem kommunikálna velem egy hónapig. Valaki! Mit csináljak???
2014. júl. 22. 22:10
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Olyan hihetetlen,hogy már 5 napja benned van valami,ami nem odavaló...
2014. júl. 22. 22:26
 12/24 anonim ***** válasza:

Nézd, ezzel szembe kell néz és vállalnod a felelősséget. Oda állsz az anyukád elé és elmondod neki mi történt. Lesz ami lesz. szedd össze a bátorságod és cselekedj. valószínű már egy gyulladás alakult ki, azért is fáj egyre jobban.

Nagyon kérlek, lépj, nehogy komolyabb bajod legyen.

2. voltam.

2014. júl. 22. 22:27
 13/24 anonim ***** válasza:
Be is lázasodhatsz és nagy baj lehet még belőle. Kórházi ügyeletre kellene vinnie a szüleidnek.
2014. júl. 22. 22:33
 14/24 A kérdező kommentje:

RabbalOkok az állandó szülési fájdalom túlzás volt, de negyed óránként 2 percig úgy fáj és olyankor tényleg szörnyű. Ok mindenki elég normális volt, de akkor sem merek oda menni amyukámhoz (már amúgy alszik).

Holnap találkozok délután egy barátnőmmel és meg kérem, hogy nyúljon fel és próbálja meg kiszedni. Amugy olyan, hogy egy szürke doboz benne fekete ceruzákkal és a tején egy műanyag darabbal és az szorult be.:///

Nem vicc. Én is már kínomba röhögök.magamon benne vagyok a top 1 000 000 szerencsétlenbbe a Földön. De

2014. júl. 22. 22:35
 15/24 anonim ***** válasza:
Jó, akkor mondd az anyukádnak, hogy nagyon rosszul vagy, menjetek be az ügyeletre, nagyon fáj a hasad. A vizsgálat ideje alatt meg ne menjen be veled a rendelőbe. 14 évesen úgysem szokás már.
2014. júl. 22. 22:37
 16/24 anonim ***** válasza:
Szerintem is jó ötlet amit az utolsó írt. Keltsd fel az anyukádat és mond azt, hogy nagyon fáj a hasad vigyen be az ügyeletre. A barátnő az nem jó ötlet.
2014. júl. 22. 22:42
 17/24 A kérdező kommentje:

NeNa most nagyon fáj!!!!

Jó tudom, ez hiszti most anyukám el.ment mosdóba de nem merem mondani. De télleg nagyon fáj. Nem tudok ülni csak oldalra dőlve. Pisilni is csak reggel bírtam pedig 2 litert ittam minimum. Nem merem pedig kéne. Nagyon félek! Az ügyeleten meg mindenki isme!r és az anyukám tuti bejönne velem, az a típus. De ne ijezgessetek merbkét napja tényleg szédülök és ehhez remélem nincs köze ennek!!!!

2014. júl. 22. 22:55
 18/24 anonim ***** válasza:
74%

Na ide figyelj! Azonnal szólj anyukádnak! Ez nem vicc. Ápolónő vagyok, a férjem orvos, szóval nem a levegőbe beszélek.

Súlyos fertőzést, akár vérmérgezést is kaphatsz, amibe reggelre belehalsz! Irány a kórház, ügyelet!!!! MOST!

2014. júl. 22. 23:56
 19/24 anonim válasza:
Mi lett veled? Hogy vagy?
2014. júl. 23. 09:23
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg egy igen idióta kamukérdés, ha mégsem, akkor már leírták a teendőket.
2014. júl. 23. 12:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!