Hogyan szárítkozzak meg ott lent zuhanyozás után, amikor megvan?
Figyelt kérdés
Elég hülye kérdés, de most jött meg az első, és nem tudom, mit csináljak majd zuhanyzás után, gondolom, nem lenne jó ötlet ott is törölközővel megtörölni. Ti hogy szoktátok?2010. jan. 9. 18:50
1/7 anonim válasza:
Nekem is most jött meg az első és én oda készitek magamnak wc papirt és azzal törlöm meg utána jöhet a betét.
2/7 anonim válasza:
én törülközővel, nekem nemlesz véres a törülköző. de én egyébkéntis csak a külső nemiszervet szoktam törülközővel megtörölni, belül már nem matatok vele.
4/7 anonim válasza:
Vagy wc papírral, vagy pedig ha van otthon kéznél háztartási vatta, akkor abból egy csipetet teszek oda, akkor rendesen meg tudom magam törölni törölközővel.
5/7 anonim válasza:
En torolkozovel szoktam megtorolni csak ovatosabban. Az elsonel mindent oszemazoltam, de most vigyazok, hogy belul ne erjek hozza.
14/L
6/7 anonim válasza:
Én törölközővel szoktam ugyan úgy csak mikor kiszállok a kádból gyorsan felrakok egy tampont és utána kezdek törölközni ott lent.
16/L
7/7 anonim válasza:
Nekem is most jött meg az első. Törölközővel szoktam. De néha nekem is olyan lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!