Éjszakai menstruáció? Bővebben lent

Én éjszakára nem javaslom a tampont. Túl hosszú idő, amíg benned van, és ha ráadásul olyan nagyon is vérzel, akkor az is hamar megtelik, ugyanúgy átfolyik rajta is a többi vér ilyenkor. Aki szokott nagyon vérezni, az tudja, hogy a tampon is csak addig jó, amíg nem telik meg teljesen. Nagy vérzéskor pedig gyorsan megtelik még a legnagyobb is.
Szerintem ennyi időre, vagyis egész éjszakára túl nagy a fertőzés veszély!
Egyébként én is ebben a cipőben járok. A szüléseim előtt is gyerekként is és most harminc felett is. Nekem az éjszakai betét, vagy az első két napon az inkontinencia betét vált be. De a forgolódástól még így is lehet foltot hagyni, sajnos. Erre megoldás, az altáj alá 1-2 félbehajtott fürdőlepedő, alá neylon lepedő (akár ami a kisbabák alá kapható méret), alá lepedő. És természetesen, ha kell, sűrűn (naponta) ágyneműcsere. :-(
Üdvözöllek a "klubban".... :-)
Vigasztaljon, hogy javulhat a helyzet idővel, s általában csak az első néhány nap "öröme" ez az áradat.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!