Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Éjszakai menstruáció? Bővebben...

Éjszakai menstruáció? Bővebben lent

Figyelt kérdés
3napja jött meg és tegnap éjszaka olyan 3-4felé felkeltem, hogy tiszta vér vagyok. Lemostam magam és visszafeküdtem, aztán megint pár óra mulva átáztam.:S Ezt hogy előzhetem meg? segitsetek lécci!!! mit csináljak?
2010. jan. 9. 18:39
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Én éjszakára nem javaslom a tampont. Túl hosszú idő, amíg benned van, és ha ráadásul olyan nagyon is vérzel, akkor az is hamar megtelik, ugyanúgy átfolyik rajta is a többi vér ilyenkor. Aki szokott nagyon vérezni, az tudja, hogy a tampon is csak addig jó, amíg nem telik meg teljesen. Nagy vérzéskor pedig gyorsan megtelik még a legnagyobb is.

Szerintem ennyi időre, vagyis egész éjszakára túl nagy a fertőzés veszély!

Egyébként én is ebben a cipőben járok. A szüléseim előtt is gyerekként is és most harminc felett is. Nekem az éjszakai betét, vagy az első két napon az inkontinencia betét vált be. De a forgolódástól még így is lehet foltot hagyni, sajnos. Erre megoldás, az altáj alá 1-2 félbehajtott fürdőlepedő, alá neylon lepedő (akár ami a kisbabák alá kapható méret), alá lepedő. És természetesen, ha kell, sűrűn (naponta) ágyneműcsere. :-(

Üdvözöllek a "klubban".... :-)

Vigasztaljon, hogy javulhat a helyzet idővel, s általában csak az első néhány nap "öröme" ez az áradat.

2010. jan. 9. 22:21
 12/14 anonim ***** válasza:
A tampont én is ellenezném éjszakára. Rendben, hogy nem korfüggő de 12 évesen nem lehet szuper méreteket használni. Sok fiatalnak a minivel is megkellet harcolni, hogy felmenjen. És ha tényleg ennyire vérzik még a normál se lenne elég. Bár igaz ha elkezdi használni egyre nagyobbat és nagyobbat tud majd idővel. De szerintem nem éjszaka kellene próbálkozni, hanem előbb mindenképp nappal, hogy akkor meddig bírja. Én még a jó forró zuhanyt is ajánlom, nekem ha kb negyed óráig forróvízben zuhanyzom minimum 1 óráig semmi sincs. És ez mondjuk azzal a párosítással hogy betét+bugyi+ még egy réteg betét és még arra rá egy szoros bugyi, érhet valamit.
2010. jan. 9. 23:50
 13/14 anonim ***** válasza:
Bocs az OFF-ér de nekem pontosan forditva van:) nekem este nem jön semmi csak mikor mozgásban vagyok:)
2010. jan. 10. 00:38
 14/14 anonim válasza:
utolsó válaszoló, velem is pont így van, este semmi:)
2011. jan. 23. 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!