Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Éjszakai menstruáció? Bővebben...

Éjszakai menstruáció? Bővebben lent

Figyelt kérdés
3napja jött meg és tegnap éjszaka olyan 3-4felé felkeltem, hogy tiszta vér vagyok. Lemostam magam és visszafeküdtem, aztán megint pár óra mulva átáztam.:S Ezt hogy előzhetem meg? segitsetek lécci!!! mit csináljak?
2010. jan. 9. 18:39
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Tampont, vagy betétet használsz? Milyen méretűt?
2010. jan. 9. 18:44
 2/14 anonim ***** válasza:
Tampon + éjszakai betét.
2010. jan. 9. 18:44
 3/14 anonim ***** válasza:
Én folyamatosan ezzel küszködöm éjszakánként, ha megvan. Bababoltban vegyél sima textil pelenkákat, és rakd a lepedődre éjszakára!
2010. jan. 9. 18:48
 4/14 A kérdező kommentje:
hát tampont még nem használok mert 12éves vagyok... és nagy betétet.
2010. jan. 9. 18:49
 5/14 anonim ***** válasza:
Hát ha a legnagyobb betétet használsz és az ázik át pár óra alatt akkor lehet, hogy valami hormonzavarod van, el kéne menned nőgyógyászhoz, és tőle tanácsot kérni. Amúgy használhatsz nyugodtan tampont is:) nem korfüggő
2010. jan. 9. 18:55
 6/14 anonim ***** válasza:
Vannak kifejezetten éjszakai használatra való betetek,próbáltad azokat?
2010. jan. 9. 18:57
 7/14 anonim ***** válasza:
Ha éjszaka nagyon erős a vérzésed, szerintem jó lenne ha megpróbálnál beszerezni egy Tena Lady inkontinenciára való betétet, ez szerintem kibírná reggelig. Vagy ha ezt nem szeretnéd, próbálkozz a tampon+betét párosítással, nagy, vastag betéteket is lehet kapni (Naturella Super, múltkor néztem hogy milyen hatalmas). Tegyél gumilepedőt vagy nejlondarabot magad alá, ha lehetséges, hogy legalább a matrac ne legyen olyan!
2010. jan. 9. 19:24
 8/14 anonim ***** válasza:
Most lehet hülyének néznek, de régen én tangát vettem fel, és arra tettem a betétet, az jó mer egy kicsit belém is vágott, igy mellette nem tudott kifolyni. Probáld ki. Amugy ha ennyire vérzel az valóban nem jó :S Dokihoz nem ártana elmenni.
2010. jan. 9. 19:44
 9/14 anonim ***** válasza:
Én is mindig ennyit vérzek este, semmi bajom pedig. 12 évesen is használhatsz tampont, azaz egyetlen megoldás nekem is sajnos, a betét nem elég estére bármilyen nagy is.
2010. jan. 9. 19:49
 10/14 anonim ***** válasza:
Nekem sosem volt ilyen gondom. Tenyleg a tampon+betet a legjobb megoldas.Ez ellen amugy tenyleg nincs mit tenni.
2010. jan. 9. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!