Lehetséges h felfáztam? Mik a tünetei?
Figyelt kérdés
egy pár napja nagyon fáj alól a hasam és szúr a húgycsövem.. vagyis amikor pisilok akkor fáj..de csak a végén..lehet h felfáztam? és van ilyen barnás-rózsaszínes folyásom.. lehetséges h attól? eddig nem volt ilyen. ne írjátok légyszíves, hogy menjek nődokihoz, mert tervben van.. de hétfőre van időpontom. tehát addig még van két nap.. gondoltam segítséget kérek itt.2010. jan. 9. 16:39
1/4 anonim válasza:
ez hólyaghurutnak tűnik. a doki ad rá antibiotikumot, ha minden jól megy, és pár napon belül eltűnnek a tünetek... de szedd végig, mert nem szabad félbehagyni az antibiotikumos kezelést.... igaz én nem vagyok antibiotikum párti, de ezt csak ez gyógyítja ki teljesen...
2/4 A kérdező kommentje:
és az, hogy jön elő? vagy mitől?
2010. jan. 9. 16:49
3/4 anonim válasza:
Én amikor felfáztam folyamatosa vizetési ingerem volt és a pisilés nagyon fájt. Ha sok folyadékot ittam akkor az egy pár órára megoldotta a problémát de utána kezdődött újra. Ami még segít az a forró vizes palack a lábad közé és így átmenetileg nem érzed.
A felfázásnak és a hólyaghurutnak is ezek a tünetei, amitől kialakul: beázik a cipőd, vizes fürdőruhában vagy hosszabb ideig hidegben, hideg éri a derakad, hideg vízbe lépsz.. én legalábbis ezeket hallottam. Ha gyakrabban előfordul hogy beteg leszel, ajánlom a gran C tőzegáfonya kapszulát megeleőzésképpen. Most hogy beteg vagy pedig az urogint, recept nélkül kapható mindkettő, ez utóbbi is enyhíti a tüneteket de az antibiotikumos ezelés szükséges lesz.
4/4 anonim válasza:
A felfázás tünetei: hasfájdalom, állandóan pisilned kell, ami fájhat is, esetleg csak néhány csepp jön ki, nem ritkán véres pisilés. Mindenképp dokihoz kell menni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!