Magán nőgyógyász szombaton?
Figyelt kérdés
Tudnátok mondani nőgyógyászt, aki szombatonként rendel esetleg?
Munkából kifolyólag hétköznap nem tudom elkísérni a barátnőm sajnos.
2010. jan. 9. 16:25
1/7 anonim 

válasza:

Arról nem tudok,hogy szombaton rendelne valaki,de próbáljatok hétköznap este menni én akkor szoktam magándokihoz!
2/7 A kérdező kommentje:
Hétköznap nem jó,estig dolgozom:(
2010. jan. 9. 21:49
3/7 anonim 

válasza:

Szia!
Nem írtad, hol laktok. Én Pesten a XVIII. kerületben lehet, hogy tudok egyet, kérdés, nincs-e messze nektek!
4/7 A kérdező kommentje:
Pesten lakunk,igazából ha messze lenne az sem lenne nagy gond,csak mindenképpen szombat legyen:)
2010. jan. 12. 17:42
6/7 anonim 

válasza:

Szia!
Második vagyok. Bocs, hogy csak most, de nem igazán jutottam gépközelbe. Tehát decemberben még rendelt szombatonként a doki, délelőtt, de nem tudom változott-e most valami, mert csak a barátnőm jár hozzá. Tel: 295-4625 1188Bp. Vasút u. 48. (a házszám nem biztos, de Pestimre központjában van, ha busszal jössz, jó a 84,89,54,55). Molnár Imrének hívják a dokit.
Sok szerencsét.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen:)
2010. jan. 17. 13:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!