A hugom nekem olyan mintha, a legjobb barátom lenne . Mindent megbeszélünk méh a nemi meg a legaproóbb dolgokat is! 2 napja menstruál és azt mondja nagyon fáj a hasa hogyan segíthetnék neki?!
Igazán jó testvér vagy! És egyáltalán nem ciki ilyeneket megbeszélni. Próbálja ki a hugid az Algoflex-M-et, nagyon jó! Egyébként mi is ilyen szoros viszonyban vagyunk a tesóimmal. A nővérem 11, a bátyám 10 évvel idősebb nálam. Én 24 éves vagyok. Amikor tini voltam, és gondjaim voltak a mensivel, a fiúzással vagy szexuális kérdésekben voltam tanácstalan, mindig hozzájuk fordultam először.
Kívánom, hogy örökre ilyen jó testvérek maradjatok! :)))
Nekem inkább az válik be, ha beveszek egy görcsoldót, lefekszek és nem mozdulok, amíg nem hat - de másnak lehet, hogy a mozgás jó.
Enyhe menzeszgörcsre ez a masszázs is jó lehet, próbálja ki a húgod:
szerintem meg a hugodnak arra lenne szüksége, hogy leszállj róla, és ezt a barátnőjével beszélje meg.
együtt aludni testvérrel?! omg!
Előző válaszolónak:
Fura mód eddig te vagy az egyetlen, aki ezt ferde szemmel nézi:) Fogadok, hogy pasi vagy és az a lányokkal szemben szívtelen fajta :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!