Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy csaj aki a leges-legjobb barátom. Mindent megbeszélünk, marhaságok sokaságát csinálja most is. Mit tegyek vele?
Beszélj az anyjával. Annak idején a barátaim az én szüleimnek is elmondták, hogy füveztem, és most megköszönöm nekik. Ki tudja, hol lennék nélkülük most.
Beszélj az anyjával, beszélj a lánnyal is. Ha pedig szakítottak, hajts rá :)
Mond meg Bellának, hogy régen voltatok csak úgy kettesben, mint legjobb barátok, és vidd el a Bellát egy moziba, romantikus filmre, majd üljetek be egy étterembe, (nem meki!) utána sétáljatok egyet a dunaparton, vagy a margitszigeten, dumáljatok, kísérd haza, és a ház előtt mondd ezt neki:
"Azt hiszem rájöttem egy fontos dologra. Végig azt hittem, hogy vágyok valamire, valami fontosra, valami igazira az életben. De rájöttem, hogy tévedtem. Te vagy a legfontosabb, te vagy az igazi."
Majd csókold meg, és egy szó nélkül távozz.
Ha a csaj másnap nem vágja ki a nyafka emóst a francba, akkor meg mondj el mindent az anyjának. Pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!