Felfázás ellen mit tehetnék? ( bővebben lent)
Figyelt kérdés
Nagyon sokszor felfázok vagy hogy havi szinten is főleg akkor mielőtt meg akar jönni és addig el se múlik. Voltam már kivizsgáláson is kisebb koromban azt mondták lelki alapon, elküldtek pszichológusnál az azt mondta, hogy az anyához való kötődés miatt. Eddig a húgom miatt itthon volt ezért több időt tudtunk együtt tölteni, de vissza ment dolgozni és igy alig látom megint A lelki okokat nem tudom meggátolni, hiszen anyának is kell dolgoznia. Viszont már kipróbáltam a meleg vizes fürdőt, a sós vizes fürdőt a kamilla teás fürdőt és iszogattam is a hársfateát is próbáltam már szóval sok mindent kipróbáltam gyógyszeres készítményként az unokatesómnak felírt nolicin nevű gyógyszert szedtem mivel mind a ketten penicillin érzékenyek vagyunk és az segített. Viszont ahhoz ki kellene vizsgáltatni magam, hogy nekem is felírják. De mivel nekem lelki okai vannak félek, nem írnák fel főleg ha beadom, hogy nekem az segített de vény nélkül nem is adhatják ő meg perpillanat nem tudja megíratni mivel babát vár. Mit tehetnék ilyenkor? valaki már ilyen típusú gyógyszert ismer még? már nagyon fontos lenne kivagyok és a vesémnek sem tesz e jót. Hiszen vigyázok magamra mindig felöltözöm melegen még nyáron se flangálok úgy, hogy ki van a derekam csupán ezzel szenvedek 19 éve lassan.2014. júl. 20. 08:28
1/4 anonim válasza:
Szerintem nincs ilyen hogy lelki okok miatt fel van fazva valaki. foleg ha normalisan feloltozol nem ulsz hidegre. Urulogus nogyogyasz vizsgalt mar?
2/4 anonim válasza:
Amikkel igyekeztél elmulasztani, azok nem nagyon érnek a te esetedben semmit. A legjobb a természetes szerek közül, a tőzegáfonya, amit általában kapszulában árusítanak. Lehet lelki eredetű, de attól még kezelni fognak, havi szinten megjelenik nálad, az nagyon súlyos állapot lehet, tehát minél hamarabb ki kell komolyan vizsgáltatni urológussal, hogy mi van a háttérben. Arra is gondolok, ahogy olvaslak, hogy ez biztosan felfázás? Mik a tüneteid? Napi legalább 2 liter folyadékot, leginkább vizet kellene innod, az is lehet, hogy erről feledkeztél el.
3/4 anonim válasza:
Egyébként nem szedjük be a másnak felírt gyógyszert, lehet, hogy neked teljesen más bajod van, mint az unokatesódnak, ez nem játék, ha sokáig játszadozol ezzel simán meddővé is válhatsz, nem lehet majd gyereked, a vesemedence-gyulladásról ne is beszéljünk, az se kellemes.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat régebben kezeltek és akkor derült ki, hogy lelki oka van sajnos még egyszer voltam nőgyógyásznál és akkor is felírt egy gyógyszert nekem ami hatott ideig óráig és igen iszok rendesen folyadékot. Talán egyszer ki fogom nőni vagy mégis csak elfelejtkeztem valamiről majd kikísérletezem mert tényleg nem játék.
2014. aug. 7. 11:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!