Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Felfázás ellen mit tehetek?

Felfázás ellen mit tehetek?

Figyelt kérdés
Azt tudom, hogy sokat kell inni, de lehet még vmit tenni? Igyak kamillateát? Most zárva van a patika, szóval gyógyszer az nem jöhet szóba, de ha nem muszáj akkor amúgy sem vennék be semmit.
2012. márc. 31. 16:40
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Vegyél kamillás ülőfürdőt.
2012. márc. 31. 16:49
 2/4 anonim ***** válasza:
Egy lavór melegvíz bele kamillatea( mindegy milyen, de jobb ha nem filteres) majd ülj bele: nagyon jó gyulladáscsökkentő+ a meleg jót tesz. Gyógyszert először nem vennék, hanem javaslom az Urogin tinktúrát. Ezt lehet a DMben Rossmannban is kapni, 1700 Ft körül van, és nagyon hasznos. Sokat kell inni, pl. a tőzegáfonya tea nagyon jó, és finom is.
2012. márc. 31. 21:04
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, a kamillateás fürdőt kipróbáltam, tettem bele teafaolajat is (baktericid, virucid hatású, gombaölő). Innék én tőzegáfonyát, de nincs itthon. Azt tudom, hogy jó, mert eredetileg szokott itthon lenni, de a múltkor kijött pár barátom és mind olyat akart inni, persze elfogyott :S kamillám volt itthon, sosincs filteres, hanem rendes gyógyszertári onnan hozom (gyógyszertárban dolgozom). Inni már nagyon sokat ittam, most egy kicsit szüneteltetem, mert a túl sok folyadék sem tesz jót. Meg az előbb már a víztől is rosszul lettem :S de most már szerintem megleszek, köszönöm
2012. márc. 31. 21:57
 4/4 anonim ***** válasza:
Ez nem felfázás, hanem bakteriális fertőzés! Tehát a sok folyadék és gyógyteák mellett bizony antibiotikum gyógyítja! Ha nem szeded be felljebb szállhat és vesemedencegyulladás lehet belőle. Mindig ki kell kezelni! Vizeletet vigyél dokihoz, ha mész.
2012. márc. 31. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!