Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Attól tartok terhes vagyok?!

Attól tartok terhes vagyok?!

Figyelt kérdés
Nemrég lefeküdtem a barátommal,nem védekeztünk,de nem ment el bennem..nem szedek gyógyszert,attól tartok terhes vagyok..késik a menstruációm,16 éves vagyok szüleim nem tudnak semmiről,teljesen kétségbeestem,mit tegyek?Szóljak barátomnak?
2014. júl. 19. 00:48
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Ha a "nemrég" 12-4 napot takar: Reggel ne pisilj, vegyél egy drogériában vagy gyógyszertárban terhességi tesztet. Végezd el a tesztet. Ha terhes vagy, közöld a szüleiddel, velük megbeszélitek a továbbiakat. Ha nem vagy terhes, hálát adsz az égnek és SOHA TÖBBÉ NEM SZEXELSZ ÉSZ NÉLKÜL.

Ha kevesebbet, vársz eddig, és megcsinálod, amit fent írtam. Ebben az esetben szólj barátodnak is, ős is parázzon be lehetőleg nagyon. Hogy ő is tanulhasson belőle.

2014. júl. 19. 00:57
 2/17 A kérdező kommentje:
Nagyon megbántam hogy nem védekeztünk..legjobb barátnőm tud erről aztmondta lehet csak beképzelem terhes vagyok..de akkor mért van folyamatosan hányingerem? eddig mindig keveset ettem..most meg mint egy disznó annyit.és rossz a közérzetem hisztis vagyok,azóta nincs is kedvem a szexhez.
2014. júl. 19. 01:04
 3/17 anonim ***** válasza:

Akkor most írd már le nekem, hogy hány napja volt az együttlét. Mert azért annyira nem lehetsz buta,hogy azt hidd,két hét után hányingered van a terhességtől.

A barátnődet meg cseréld le egy értelmesebbre, aki elcipel tesztet meg óvszert venni/fogamzásgátlót iratni.

2014. júl. 19. 01:18
 4/17 A kérdező kommentje:
1,5hónapja..
2014. júl. 19. 01:19
 5/17 anonim ***** válasza:
Azóta nem mentél el tesztet csináltatni. Ennyire számít neked a saját életed? Holnap, mindenképp. Azóta akkor nem volt menstruációd?
2014. júl. 19. 01:26
 6/17 A kérdező kommentje:
Nem azóta nem volt..mivel nem szedek gyógyszert,mivan ha csak szimplán kimaradt? :/ volt hogy 3hónapig meg se jött.. :/
2014. júl. 19. 01:30
 7/17 anonim ***** válasza:
Lehet, bármi lehet. De legfőképpen az, hogy nagyon butus vagy. Komolyan, mibe telik megvenni egy tesztet? Párszáz forint, félóra, és túlvagy az egész bizonytalanságon. De nem, te ehelyett várod a sültgalambot, meghogy kicsússz az abortuszidőn. Légyszi, szedd össze magad, és szállj ki a mesékből. A szexből gyerek lehet, gyakran lesz is. A megszakítás nem védekezés. A terhességi teszt megbízható, de vegyél kettőt ha nem bízol benne, két negatív teszttel már megnyugodhatsz. Ha két pozitívad van: terhes vagy. De tudd meg, minél előbb. Ne kínozd magad. Nem fog változtatni a tényen az, hogy halogatod, hogy kiderüljön.
2014. júl. 19. 01:38
 8/17 A kérdező kommentje:
Félek..hisz ha terhes vagyok 16évesen csak nem tarthatom meg de nemis akarom "megölni" :/ felelőtlen voltam de soha többet ilyet.
2014. júl. 19. 01:40
 9/17 anonim ***** válasza:
Jó. De mond már meg, hogy szerinted kevésbé leszel terhes, ha már csak akkor tudod meg, mikor meg kell szülnöd?
2014. júl. 19. 01:43
 10/17 A kérdező kommentje:
nem.
2014. júl. 19. 01:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!