Bartholin mirigy cisztával szexuális élet?
Az orvos még nem akarta műteni, mondván várjunk vele még nem nagy és hátha felszívódik. De nem szívódott fel, nőtt is egy kicsit, most cseresznyénél kisebb, babnál nagyobb a mérete, de van hogy ez is összemegy vagy megnő. Pénteken találkozom párommal, akivel sajnos nagyon ritkán tudunk csak találkozni a távolság miatt. Mivel annyira zavaróan nem nagy a cisztám,baja neki nem lesz tőle, így lefeküdhetek vele? Az a gond, hogy ha megműtenek, akkor utána is 3-4 hétig szex kizárva, ezért lenne jó, ha most pénteken még bevállalhatnánk.
A másik kérdésemet csak mellékesen tenném fel. 18 éves vagyok, ennyi idősen másnál is jelentkezett már ez a ciszta vagy esetleg a tályog? Mindenhol azt olvastam, hogy a 25 feletti nőknél volt ez főként probléma, ezért furcsállom.
Ezt miért nem az orvostól kérdezed meg??
Szerintem eléggé fájna a szex, de nem hinném, hogy nagyobb bajod lesz tőle, max kipukkad, de az csak jó (de le kell fertőtleníteni)
Azért az nem jó, ha nőtt
Mégha nem is sokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!