Corenelle fogamzásgátló mellékhatásai csökkennek majd?
Figyelt kérdés
Szülés után ezt írta fel az orvosom,már nem szoptatok így elkezdtem szedni egyszer két hónapig,de hüvelygombám ekcémám lett tőle, így abbahagytam. Nem találtam jobb alternatívát így most újra szedem 2 hónapja. Mellékhatások: Idegesség,feszültség,hüvelygomba,ekcéma. Tabletta előtt semmi ilyen panaszom nem volt,úgyhogy tuti ettől van :S Kérdésem: Szedjem tovább,esetleg idővel halványulnak ezek a tünetek? Vagy hagyjam abba?2014. júl. 16. 15:11
1/4 anonim válasza:
Én abbahagynám. Néhány tünet normális az első 1-2 hónapban (pl.: szédülés, hányinger, émelygés), de a te problémáid szerintem nem ebbe a kategóriába tartoznak. Menj vissza a dokihoz, próbálj egy másik tablettát ha a többi módszer nem vált be, de ezt én semmiképp nem szedném tovább.
2/4 anonim válasza:
Érdemes egy tablettaváltást megpróbálni, mert ez fajtától is függhet. Ha azzal is előjön, akkor hagyd abba.
3/4 A kérdező kommentje:
A többi tüntet új ellenben a hüvelygomba régről is kísért, és most kezd lesni a tantusz, hogy régen is akkor volt ezzel gond mikor gyógyszert szedtem :S Szóval valszeg a tablettaváltás ezt a részét nem oldja meg. A többi is bosszantó de ez pláne :S Érdekes amúgy, hogy 6-8 év tablettázás és a gomba miatt végig mászkáltam orvoshoz soha nem mondta, hogy a fogamzásgátlótól lehet, csak írták halomra kúpokat :S
2014. júl. 16. 15:32
4/4 anonim válasza:
üdv.. lassan 3 éve szedem, bocsánat a kifejezésért, de egy szar ez a gyógyszer... állandóan visszatérő gyulladásom van tőle.Klion D,betadine kúp, hüvely őblítő,ilyen meg olyan kúp, klion tableta, doxicyclin...egyik sem hat..1éve kb 2havonta szaladgálok nőgyógyászhoz,de holnap pontot teszek a végére és íratok másik gyógyszert,mert ez kibirhatatlan..az állandó égő,fájó,csípő érzés..Azthittem eleinte hogy hüvelygomba..de közölte az orvos hogy gyulladás..azóta a megállapított diagnózis állandóan: hüvely gyulladás vagy méh gyulladás.Van,hogy a kettő egyszerre. :S Aki nem kezdte még el szedni,azt tanácsolom, hogy ne is szedje. Az interneten átnéztem majdnem az összes fórumot,ahol véleményt írnak róla.A véleményt író nők többségének vannak negatív tapasztalataik ezzel a gyógyszerrel kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!