Cseréljem le, vagy ez így normális?
Köszönöm szépen a válaszokat!
2-es!
Nem akarom lecserélni, csak mivel azt olvastam, hogy a fogamzásgátló elmulasztja a fájdalmat, azt hittem velem van a baj, vagy a gyógyszerrel. Csak egy kérdés volt. Arra voltam kíváncsi, ez így normális-e, nincs erről még tapasztalatom. Gondoltam akinek van, írjon.
Nekem a fogamzásgátló előtt sose fájt, elkezdtem szedni és az első napot kb mindig "végigfetrengtem" a görcsök miatt. Utána már hiába cseréltem a többinél is megmaradt az első napi görcsölés, de mondjuk már sokkal gyengébb verzióban. Nőgyógyász szerint ez normális volt, mert a gyógyszer előtt nem működött rendesen a saját hormonháztartásom, azért maradtam ki a "jóból".
Szóval ha ezenkívül nincs más gondod a gyógyszerrel (fejfájás, hízás, hüvelyszárazság, libidócsökkenés), akkor nem érdemes cserélni.
4-es!
Nagyon szépen köszönöm a leírást, akkor nem panaszkodom, mert ezeket a tüneteket (fejfájás, hízás stb.) szerencsére nem tapasztalom. Sőt, nekem nem is ártana, ha híznék, de eddig semmi. Bár még csak 3 hónapja szedem. A kolléganőm azt mondta, hogy Ő ettől a gyógyszertől (amit én szedek) 1 év alatt 20 kg-ot hízott. Mondjuk Ő nem eszik, zabál. Már elnézést, de az Ő fogyasztására ez a helyes kifejezés. Én egy év alatt nem eszek annyi nyalánkságot, mint Ő egy hét alatt. Most komolyan, Ti éhesek vagytok a fogamzásgátlótól? Ő azt állítja, hogy meg tudna enni egy egész elefántot. Én ezt sem érzem. (Szerencsére).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!