Furcsa dolgokat veszek észre a mellemen! Többi lent! Mi lehet ez?
Figyelt kérdés
Lassan a 13.életévemben járok és nem rég észrevettem a melltartómban hogy van egy zöld folt.De csak a jobb mellemnél..Először azt hittem hogy csak koszos lett vagy valami.Aztán azt a melltartót kimosták és egy másikat használtam,amin szintén olyasmi zöld foltok voltak,ami azelőtt folyadék volt mert lehetett látni ahogy rászáradt.Nem nagyon foglalkoztam vele,de egyik este el kezdett fájni a jobb mellem..Azt hittem csak kényelmetlen a melltartó de nem.Mikor mostam a fogamat a pizsimben,észre vettem hogy a pizsimet is,a jobb mellem körül vannak olyan zöld foltok.Fogalmam sincs hogy mi lehet ez de nagyon parázok..Kérlek segítsetek és a negatív,vagy olyasmi válaszokra nem vagyok kíváncsi. :c2014. júl. 16. 00:00
11/22 A kérdező kommentje:
Igen! Ciszta asszem...Igen,kaptam rá gyógyszert de nagyon félek mert az orvos azt mondta hogy ha péntekig nem javul ,mert adott rá kötést,jegelnem kell,meg gyógyszert is kell szednem..Szóval ha nem javul akkor ki kell bökni vagy fel kell vágni..És nekem ez az első hogy ilyen komolyabban orvoshoz kell fordulni és nagyon félek :(
2014. júl. 16. 13:43
12/22 A kérdező kommentje:
Amúgy igen,a menzeszem már megjött és már rendszereződött is vagy hogy kell mondani. :)
2014. júl. 16. 14:06
13/22 anonim válasza:
Ne félj, nem fáj az sem
Leszívják a folyadékot belőle (a cisztából)
Az egy olyan pici kis hólyagocska, amiben valami folyadék van
14/22 anonim válasza:
A ciszta az teljesen jóindulatú szokott lenni
Csak akkor szoktak hozzányúlni, ha esetleg növekedne
15/22 A kérdező kommentje:
Az oké,de az Emlő Ultrahangon azt mondta a néni hogy 5-6 "csomót" is lát..És pont e mellbimbóm alatt van szóval a "kibökés" elég nehéz lenne viszont e felnyitástól én írtózok..Habár elaltatnak de én a legrosszabbra gondolok és nagyon félek.Ez az első alkalom hogy van ilyenem.. :'(
2014. júl. 16. 15:28
16/22 anonim válasza:
Na, látod, semmi komolyabb baj nincs. Ne aggódj, semmi következménye nem lesz, piztos javulni fog:) jobbulást!
4-es voltam:)
17/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a sok "építő" választ..Már nem félek annyira..És pozitív szemmel nézek a dologra:)
2014. júl. 16. 15:38
18/22 anonim válasza:
A "csomócska" meg valószínűleg ártalmatlan
Pláne ha picik
19/22 anonim válasza:
Betartod szépen, amit mondtak a dokik és biztos
fog javulni. Még jó, hogy hamar elmentél megnézetni
20/22 A kérdező kommentje:
Hát igen,lehet hogy már régebb óta ott van,de én tegnap éjfélkor vettem észre.És másnap reggel azonnal elmentem orvoshoz..De azt nem tudom mekkorák a csomók..Van egy nagy,és többi ami kisebb és van vagy 5-6..És én ettől ijedtem meg,hogy sok van,és lehet tapintani a mellemen hogy nagyon kemények :S
2014. júl. 16. 19:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!