Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Furcsa dolgokat veszek észre...

Furcsa dolgokat veszek észre a mellemen! Többi lent! Mi lehet ez?

Figyelt kérdés
Lassan a 13.életévemben járok és nem rég észrevettem a melltartómban hogy van egy zöld folt.De csak a jobb mellemnél..Először azt hittem hogy csak koszos lett vagy valami.Aztán azt a melltartót kimosták és egy másikat használtam,amin szintén olyasmi zöld foltok voltak,ami azelőtt folyadék volt mert lehetett látni ahogy rászáradt.Nem nagyon foglalkoztam vele,de egyik este el kezdett fájni a jobb mellem..Azt hittem csak kényelmetlen a melltartó de nem.Mikor mostam a fogamat a pizsimben,észre vettem hogy a pizsimet is,a jobb mellem körül vannak olyan zöld foltok.Fogalmam sincs hogy mi lehet ez de nagyon parázok..Kérlek segítsetek és a negatív,vagy olyasmi válaszokra nem vagyok kíváncsi. :c
2014. júl. 16. 00:00
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
És mit látsz a melleden?
2014. júl. 16. 00:04
 2/22 anonim ***** válasza:
És mért nem a családtagjaiddal beszéled ezt meg?....:-o
2014. júl. 16. 00:04
 3/22 anonim ***** válasza:
Először is jelezni kell anyukádnak,hogy kellene orvoshoz menni!
2014. júl. 16. 00:12
 4/22 anonim válasza:
100%
Mennyi bunkó ember van itt -.- menj, és szólj anyukádnak. Lehet hogy kicsit kellemetlen téma, de lehet hogyorvoshoz kell fordulni vele, viszont ne pánikolj! Jolnap reggel szólj anyukádnak, ő megmondja mi a teendő:) nyugi :)
2014. júl. 16. 00:27
 5/22 A kérdező kommentje:
Mondtam hogy negatív komikra nem vagyok kíváncsi! Amúgy megmutattam anyukámnak,rögtön azután hogy csomót is észrevettem.Gondoltam a zöld foltnak adok 2 napot,hátha aztán észrevettem a csomót,szóltam anyának másnap reggel elvittek orvoshoz és van egy valami ami a hormonzavarral jár..Szóval azért volt..Van valami orvosi neve,de nem tudom mi az..Egy kis üreg,amibe folyadék van..És undi :s
2014. júl. 16. 12:10
 6/22 anonim válasza:
remélem jobban leszel de ez tényleg undi :S :D
2014. júl. 16. 12:27
 7/22 anonim ***** válasza:

Lehet hogy valami ciszta

Kaptál rá gyógyszert?

2014. júl. 16. 12:46
 8/22 anonim ***** válasza:
A menzeszed már meg szokott jönni?
2014. júl. 16. 12:46
 9/22 anonim ***** válasza:
Valószínűleg váladékozik a melled akkor
2014. júl. 16. 12:47
 10/22 anonim ***** válasza:
Jobbulást
2014. júl. 16. 12:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!