Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lehet ez terhesség?

Lehet ez terhesség?

Figyelt kérdés
3-4 napja múlt el a menstruációm, azonban ez kicsivel más volt mint a többi. mielőtt megjött semmi tünetet nem éreztem (mellfeszülés, hasfájás). két nappal rövidebb ideig is tartott mint szokott és kevesebb volt a vérzés is. azonban azt meg kell hagyni, hogy most vagyok túl egy gyógyszeres kezelésen nőgyógyászati panaszok miatt. a lényeg viszont az, hogy mint említettem, 3-4 napja nem menstruálok azonban a melleim még mindig enyhén fájnak és rettenetes alhasi fájdalmat észlelek, kicsit olyan az egész, mintha fel lennék fázva. ezen kívül semmi terhességi tünet, se hányinger, se gyakori pisilés, és egyéb. viszont mikor már el vagyok lazulva és majdnem alszom, úgy érzem mintha a hasamban dobogna a szívem. remélem meg tudtok nyugtatni, hatalmas paragép tudok lenni, pláne amikor babáról van szó..:)

2014. júl. 15. 12:35
 1/4 anonim ***** válasza:
Vegyel tesztet es abbol megtudod itt felesleges talalgatni.
2014. júl. 15. 12:39
 2/4 anonim ***** válasza:

Így van, vegyél tesztet. Mert ezek alapján azt se lehet mondani, hogy terhes vagy, meg azt sem, hogy nem.

Nekem is volt már a szokottól eltérő, rövidebb ideig tartó vérzésem, mégsem voltam terhes.

Meg terhesen is volt barnázásom, alhasi fájdalmam, kórházban is voltam vele, hormonpótlást kellett kapnom.

2014. júl. 15. 12:44
 3/4 A kérdező kommentje:
nekem rendes volt a vérzés, annyiban volt más hogy az első két napban a szokottól eltérően, kevés volt a vérzés:) de igazatok van, holnap mindenképpen veszek egy tesztet!
2014. júl. 15. 12:49
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha szeretné, majd írd le mi lett az eredmény.:)
2014. júl. 15. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!