Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Normális hogy nem sikerült...

Normális hogy nem sikerült még? :S

Figyelt kérdés

16 éves lány vagyok...Már párszor próbálkoztam a tamponhasználattal...mivel kezdő vagyok/voltam minivel próbálkoztam, de mindig elakadtam a felhelyezéssel...:S kezdek belefáradni hogy nem megy:S

Tippek, hogy hogy mehetne könnyebben a felhelyezés?

Előre is köszi.

2010. jan. 8. 14:41
 1/7 anonim ***** válasza:

Persze,hogy normális.

Én 15 évesen használtam tapont először és nekem se ment egyből.

Lazulj el egy kicsit és mondjuk tedd az egyik lábad a kád szélére, úgy próbáld meg :)

2010. jan. 8. 14:45
 2/7 anonim ***** válasza:
És teljesen told fel, mert ha nem helyezed fel jól, akkor nagyon kényelmetlen és érezni fogod, és ülni is rossz lesz nagyon!Akkor van jó helyen amikor szinte nem érzed ülés közbe.
2010. jan. 8. 14:57
 3/7 anonim ***** válasza:
Erős elhtározás kell hozzá, "Ha törik, ha szakad, akkor is sikerül" típusú. Én egy balatoni nyaralás alatt használtam először, nem igázn volt más választásom és sikerült. Akkor próbálkozz, ha tényleg erős a vérésed, mert akkor szinte felcsusszan. Előtte lazíts, nyugi egyáltalán nem fáj. Elősör o.b. mini-t használj, silk touch borítással.
2010. jan. 8. 16:14
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha még szűz vagy, ne erőltesd. Nekem sem (és még sok mindenkinek sem) ment addig. Még egy minit sem tudtam felhelyezni.. Az első szex után minden gond nélkül tudtam használni.
2010. jan. 8. 19:07
 5/7 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat csajok :)

na majd megprónálkozok vele még:D

amugy már nem vagyok szűz szal menniek kéne igyis úgyis:D

2010. jan. 8. 20:19
 6/7 anonim ***** válasza:

Első vagyok

amúgy lehet h rosszul próbálod felrakni.. kicsit hátra felé kell tolni :D

2010. jan. 8. 22:30
 7/7 anonim ***** válasza:

19:07-es vagyok.

Ha már nem vagy szűz, akkor próbáld ki úgy h guggolsz közben. Úgy elég könnyen megy sztem.

2010. jan. 17. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!