Találtam egy csomót a jobb mellemben. Mit csináljak?
Nem vagyok benne biztos, de kb fél dió nagyságú és az alakja is ilyesmi.
Bizonyos okok miatt a családom segítségét nem akarom kikérni, hacsak nem muszáj. 18 éves vagyok, szóval elvileg szülők nélkül el tudom intézni a szükséges vizsgálatokat, csak nem tudom hova kell menni, kihez kell fordulni ilyenkor.
Köszi a segítséget!
Kedves 6-os! Sajnos nem igaz, amit írtál.
35 éves vagyok, 4 hete vettem észre a csomót, ami igenis mozdítható. Kiderült, hogy rosszindulatú és 4 hét múlva operálnak.
Mindenképp keresd fel a háziorvost, aki ad egy beutalót az emlő uh-ra. Jobban is jársz vele, mert nekem a mammográfia semmit (!!!!) nem mutatott ki, az uh is csak az elváltozást. A biztosat a mintavétel igazolt.
Drukkolok, hogy minden rendben legyen!!!
Igen, meg volt a műtét. Utána 6 kemot írtak ki és 33 sugarat. Ez utóbbi 1 hónapja ért véget. Most kontrollokra járok 3 havonta és imádkozok!
Kedves Kérdező? Veled mi történt???
Kedves előző, én is imádkozom érted, és nagyon remélem minden rendben lesz nálad.
Sajnos 40 év alatt a mammográfia nem mutatja ki a bajt...
ezért nem is szokták ajánlani, hanem UH-al vizsgáljáűk.
Most viccelsz,hogy azóta nem voltál ????
Nem is értelek -.- !
Vegyél egy nagy levegőt és menj el dokihoz.
Mennyi idős vagy?
Nem szabad ilyet csinálni!!! Tessék elmenni orvoshoz.
Még mindig érzed a csomót?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!