Tőletek megkérdezte a nőgyógyász, hogy van-e valami betegségetek?
Figyelt kérdés
Fogamzásgátlót írattam, de nem kérdezett semmit csak megvizsgált és felírta a gyógyszert. Itthon néztem a papírját, rá van írva, hogy akinek szívritmus zavara, szívbillentyűpanaszai és Chron-betegsége van az ne szedje. Ezek közül nekem mindegyik van, szóval most nem tudom mit csináljak. Felhívni nem tudom, mert szabadságon van 2 hétig, de nekem ma el kellene kezdnem a szedését.2014. júl. 12. 17:18
11/18 A kérdező kommentje:
3 hónap múlva kell mennem vissza hozzá, hogy mi a helyzet.
2014. júl. 12. 20:02
12/18 A kérdező kommentje:
Rákerestem az interneten ahol nőgyógyász válaszolt és azt írta, hogy akinek mitrális prolapsusa van, mint nekem annak egyik fogamzásgátló se javasolt. Viszont nekem muszáj lesz szednem, mert tesztoszteron túltengésem van. :/
2014. júl. 12. 20:08
13/18 anonim válasza:
Ez így nem feltétlenül igaz. Nekem is van mitralis prolapsusom, ami egyébként baromi gyakori dolog, és mégis szedhetem. Ennek a billentyűrendellenességnek a súlyossága azért nagyon erősen változhat. Menj vissza hozzá, amint visszajön a szabiról, és beszéljétek meg, de valószínűleg nem fogod tudni szedni. Azért meg, hogy nem kérdezte, ne haragudj rá, te magad is látod, hogy egy oldalnyi felsorolás van azokról a betegségekről, amikkel nem lehet fog. gátlót használni. Azért van ott, hogy elolvasd. Neked kell tájékoztatnod, ha valami ismert problémád van. Persze rákérdezhetett volna.
14/18 A kérdező kommentje:
ha te szedheted akkor én miért nem fogom tudni szedni?
2014. júl. 12. 20:38
16/18 A kérdező kommentje:
Az összesre ez van írva állítólag.
2014. júl. 12. 20:50
17/18 anonim válasza:
14, nekem nincsen szívritmuszavarom, és nincsen crohn colitisem. Ez azért rohadtul nem mindegy. A mitralis prolapsus banális, apró probléma az esetek többségében, de lehet súlyos is (az enyém orvosilag igazoltan banális és apró, de lehet, hogy a tiéd súlyosabb), és mellette semmi más bajom nincs. Emellett genetikai vizsgálatom volt Leiden-mutációra nézve, amire szintén negatív vagyok, így nekem tényleg kevés bajom lehet a mitralis prolapsusból.
Hogy a fogamzásgátló milyen okból van tiltva crohn colitis mellett, azt nem tudom, de az garantált, hogy nem véletlenül. És nyilván a te általános és egészségi állapotodról se lehet fogalmam.
Szerintem ki fogod bírni még egy hónapig gumival és hormonzavarral, amíg ezt tisztázni tudjátok az orvossal.
18/18 A kérdező kommentje:
Csak te nem tudod, milyen pattanásos a pofám...
2014. júl. 13. 12:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!