Tőletek megkérdezte a nőgyógyász, hogy van-e valami betegségetek?
Akkor ne szedd. Teljesen egyértelmű helyzet.
Sajnos ez van. Nem szokták végigkérdezni az összes betegséget, ami a betegtájékoztatóban szerepel, de normál esetben az első találkozáskor nagyjából be kéne számolnod a betegségeidről és a további szedett gyógyszerekről.
Sajnos vannak felületes orvosok. Nekem olyan volt, hogy anno bőrgyógyász írt fel az aknémra antibiotikumot. Otthon olvastam a betegtájékoztatóban, hogy a fogamzásgátló hatását jelentősen csökkenti, kell kiegészítő védekezés. Ugyan nem volt párkapcsolatom, de olyan korban voltam (huszonpár évesen), simán lehetett volna...
Szóval érdemes alaposan átböngészni a betegtájékoztatót, meg előtte az orvosnak kéretlenül mondani kell, hogy milyen egyéb bajod van... én is mondok minden szir-szart a biztonság kedvéért, aztán hátha nincs is jelentősége, de inkább mondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!