Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ez miatt maradhat ki akár...

Ez miatt maradhat ki akár kétszer is?

Figyelt kérdés

Tudni kell rólam, hogy mániákus fogyókúrázó vagyok, s ha kell, elég drasztikusan tudom művelni.Ennek köszönhetően már csak 10 kilótól kell megszabadulnom. Viszont ez annak az eredménye, hogy volt, mikor 4 napig egy árva falatot sem ettem, amúgy pedig egy nap egyszer, salátát hússal. Mióta így élek, többször előfordult már, hogy kimaradt, akár kétszer is. Ezek összefüggésben állhatnak egymással, nem?

14/L

2010. jan. 7. 21:00
 1/7 anonim ***** válasza:
Igen. Amugy anorexiás vagy? Ez nem jó játék.
2010. jan. 7. 21:04
 2/7 anonim ***** válasza:
Tessék enni!!! Rendszeresen kajáljál, gyümölcs-gyümölcs hozzá. Teljesen felborult a hormonháztatásod, és ha így folytatod, olyan hormonzavaros leszel, attól fogsz meghízni.
2010. jan. 7. 21:06
 3/7 anonim ***** válasza:
Lehet ettől. Akár Auschwitzban. Csak ott nem önszántukból tették tönkre magukat a szerencsétlen nők.
2010. jan. 7. 21:14
 4/7 anonim válasza:
Igen nagyon is lehet. De mondanám, hogy én is megszabadultam már 15 kilótól összesen és egyszer sem maradt ki, mert ettem attól függetlenül. Ráadásul amit így fogysz le az seperc alatt visszajön. Szóval azt mondanám könynen lehet főleg ha mellette keveset is iszol mondjuk. Ellenben ha rengeteget iszol és sokszor nagyon keveset eszel megmarad az eredmény és nagyon egészséges is lesz. A legjobb módszer ha napi 1200 kalóriát eszel tehát mindent kiszámolsz és már az is naygon hatásos.
2010. jan. 7. 21:15
 5/7 anonim ***** válasza:

igen, simán lehet, de nem ártana, ha orvossal is egyeztetnél. erről is, meg a fogyókúráról, ugyanis háziorvos tud segíteni olyan fogyókúrás kezelésben, amivel nem teszed tönkre magad, és a még bőven fejlődő szervezetedet.

ha éhezel, egy idő után a szervezeted elkezdi felemészteni magát, megeszi a saját izmait, az idegrendszert. te valszeg már elérted ezt a szintet, bár nem tudom, hogy mióta koplalsz.

ennek beláthatatlan következményei lehetnek felnőttkorodra, ami nemhogy komoly problémákat, hanem tragédiát is okozhat neked.

volt egy barátom, aki szintén ezt csinálta, és addig éheztette magát, amíg majdnem teljesen elsorvadt a szívizma (felemésztette a saját testét, hogy ne haljon éhen), és tönkrement a szívén lévő idegcsomó, ami a szívritmust szabályozza.

előtte semmilyen szívbetegsége nem volt.

be kellett neki ültetni pacemakert kb. 17 évesen, és bár nagyon tehetséges énekes volt, soha nem választhatta ezt hivatásul, mert az orvosok megtiltották neki, hogy színpadra lépjen, mert se idegileg, se fizikailag nem bírná a teste.

ja, és emellett skorbutos is lett, plusz olyan vashiányt kapott, hogy kihullott a haja fele, és a körmei először felpöndörödtek, aztán leestek.

szóval, hajrá fogyókúra :)

2010. jan. 7. 21:28
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! Egy részről megnyugodtam, másrészről nem. Nem, nem vagyok anorexiás, 163 centi vagyok, ehhez 73 kiló.Egyébként Tur bó di étás porral fogyok,2 hét alatt 10 kg-ot, éhes nem vagyok, de ha ilyen durva következményei lehetnek, elfogadom magam egyenlőre, és jó lesz nekem nyárra leadni a pluszokat. Köszi!
2010. jan. 7. 21:32
 7/7 anonim ***** válasza:

úgy nézem ebben a porban van mindenféle vitamin, meg nyomelem, így talán nem annyira gáz. de azért mindenképpen tudnod kell, hogy a lassabban leadott kilók kevésbé jönnek vissza. nyárra bőven elég időzítened azt a pár kilót, de addig is figyelj az étkezésre.

ja és előző voltam.

2010. jan. 7. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!