Bulémiától ugye nem maradhat el a menstruációm?
Nem feltétlenül a soványságtól marad el a menszi, hanem a vitamin hiánytól és a hormonháztartás felborulásától.Nem tudom hány cm-vagy,de egy átlagos testmagasságnál az 57 cm szerintem átlagosnak mondható.Én vagyok 155/44 kg és nem vagyok kórosan sovány(inkább a Rubint Réka aki 175 cm mellett csak 50-55 kg és az csak izom, mi lenne ha izom se lenne rajta)
Szóval nem a súllyal van gond hanem azzal, hogy amit megeszel azt bizony ki is hányod,hisz csak azt tudod kihányni ami nem szívódott fel, vagyis ha eszel akkor legalább fél napnak vagy egy teljes napnak kellene eltellnie hogy minden felszívódjon.Na meg ott vannak azok a vitaminok amik hamar felszívódnak és amúgy is kipisiled(vagy egyéb úton távoznak)őket.Nem lenne egyszerűbb, ha inkább rendszeresen ennél,sportolnál és akkor nem híznál+egészséges maradnál?De ehhez a lelki oldal is kell,mert ha bebeszéled h. az a kaja hízlal akkor hízni is fogsz,amúgy meg az iylen betegségek a legrosszabbak,mert amint pótlod az ételt a tested egybőlelraktározza és hízni kezdesz,mert alapból hiánya van, szóval fokozatosan vissza kellene szoknod a rendes kajálásra inkább mozgással helyettesítenéd a hányást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!