Normális az ha 31 napot késik a menzeszem?
Figyelt kérdés
11 éves vagyok.. Kicsit aggodok. :/2014. júl. 12. 01:50
1/8 anonim válasza:
Nem kell, nekem rendszeresen van olyan, h 40 naponta jön meg és nincs semmi bajom, nyugi.
3/8 anonim válasza:
Az még teljesen normális, ha 31 naponta jön meg. 11 évesen meg aztán végképp nem kell ezen aggódnod. Még gondolom nem rég jött meg, még nem is állhatott be igazán neked. Sokszor mondjuk több év alatt sem áll be pontosan.
4/8 anonim válasza:
Ja én 20 éves vagyok, és ebben a hónapban nekem is már késik napok óta, pedig nem szokott. Szóval van ilyen. :)
5/8 anonim válasza:
Nekünk a suliban felvilágosításon mondták, hogy az, hogy kialakuljon a rendszeres menstruáció, 3-4 évbe is tehet. Normális, de most már menj aludni.
6/8 anonim válasza:
Teljesen normális, az is az lenne, ha kimaradozna néhány hónapra.
7/8 A kérdező kommentje:
Még csak 1x volt meg. És köszi a válaszokat :)
2014. júl. 12. 12:51
8/8 anonim válasza:
Nekem ilyen idősen megjött, aztán 4-5 alkalom utána abbahagyta. 2 év után jött meg ismét. Nyugi! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!