Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ha mondom, hogy ez a problémám...

Ha mondom, hogy ez a problémám akkor hamarabb adnak időpontot?

Figyelt kérdés
Eléggé bő folyásom van és úgy gondolom el kéne mennem nőgyógyászhoz. Eddig még csak szűrő vizsgálaton voltam oda meg vagy 2 héttel később szoktak időpontot adni most meg szerintem hamarabb kéne.
2014. júl. 10. 20:00
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ja, egyébként erre időpontot kapnál, nem soronkívűli sürgös esetről van szó.
2014. júl. 11. 08:58
 12/13 anonim ***** válasza:

"Vajon akik így ellene vannak az állami intézményekbe, jártak már ott?? Mert pl. én szívbeteg vagyok és ha baj van, azonnal fogadnak, a nőgyógyászaton is ha baj van, akkor várni kell, de nem kell időpont. Ha nagy baj van, ott is azonnal fogadnak."

inkább örülnöd kellene mint okoskodni:

[link]

[link]

[link]

[link]

meg beszélgetni itt emberekkel, akik jártak orvosok közelében.

"Azért mert nálatok rossz a helyzet, még nem kell lehúzni az állami intézményeket. Nekem szinte csak jó tapasztalatom van."

ellenkezőleg. azért mert szerencsés vagy, nem szabad álomvilágba ringatni másokat. általában nem az a jellemző, hogy minden rendben megy.

nem azt mondom, hogy próbálkozni nem lehet, de ne hitessük el szerencsétlen emberekkel, hogy minden rendben lesz és normális hónapokat várni vizsgálatokra.

érdemesebb magánrendelést keresni az esetek 90%ában.

2014. júl. 11. 10:40
 13/13 anonim ***** válasza:
Nálunk ezzel nem fogadnak soron kívül, időpontot kell kérni. Én is ezért járok inkább magánorvoshoz, egyszerűbb, gyorsabb, és 5 ezer forintot megér, hogy tudom ki vizsgál, hogy milyen orvos, milyen a hozzállása, stb.
2014. júl. 11. 18:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!