Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Word2007: létrehoztam egy...

Zajzon kérdése:

Word2007: létrehoztam egy billentyűparancsot ctrl+i és beszúrja a pontos időpontot. Az a problémám, hogy mikor pandrive-ra mentjük a dokumentumot, átírja az összes beszúrt időt, az akkor épp aktuálisra. Miért írja át?

Figyelt kérdés
2014. jan. 13. 14:26
 1/6 anonim ***** válasza:
Valószínűleg nem az időt szúrja be, hanem a pontos időt visszaadó függvényt.
2014. jan. 13. 14:34
 2/6 A kérdező kommentje:
számítógép másodpercre pontos idejét próbálom percenként beszúrni, gyorsabb módszert nem tudok. nem értem milyen beállítást kéne változtatni.? egyértelműen a fájl-beszúrás-idő parancsot hoztam létre.
2014. jan. 13. 14:46
 3/6 anonim ***** válasza:

Nyomj egy Alt+F11 -et.

Kattints baloldalt duplán a Munka1-re, vagy valamelyik fülnévre.

Jobbra illeszd be ezt:

Public Sub insertTime()

Selection = Time()

End Sub

Menj vissza a táblázathoz. Nyomj Alt+F8-at.

Állj a munka1.insertTime sorra és jobboldalt kattints az egyebekre. Állíts be ott egy gyorsbillentyűt.

Remélem működik. :)

2014. jan. 13. 15:02
 4/6 anonim ***** válasza:
...Ja, így xlsm-ként kell elmentened.
2014. jan. 13. 15:04
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, nem sikerült még kipróbálnom, mert otthon 2003as word-om van és ott f11re se reagál, mert hiányzik a makró támogatás.. de majd munkahelyemen megpróbálom, ha lesz rá fél perc szünet (tudom hihetetlenül hangzik) :)
2014. jan. 16. 11:21
 6/6 anonim ***** válasza:

Az alt+F11 a 2007-esben ott van, hogy Fejlesztőeszközök fül és Visual Basic gomb.

Aztán lehet, hogy van egyszerűbb válasz a kérdésedre, de hirtelen nekem ilyen megoldás jutott eszembe. :)

2014. jan. 16. 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!