Zajzon kérdése:
Word2007: létrehoztam egy billentyűparancsot ctrl+i és beszúrja a pontos időpontot. Az a problémám, hogy mikor pandrive-ra mentjük a dokumentumot, átírja az összes beszúrt időt, az akkor épp aktuálisra. Miért írja át?
Figyelt kérdés
2014. jan. 13. 14:26
1/6 anonim válasza:
Valószínűleg nem az időt szúrja be, hanem a pontos időt visszaadó függvényt.
2/6 A kérdező kommentje:
számítógép másodpercre pontos idejét próbálom percenként beszúrni, gyorsabb módszert nem tudok. nem értem milyen beállítást kéne változtatni.? egyértelműen a fájl-beszúrás-idő parancsot hoztam létre.
2014. jan. 13. 14:46
3/6 anonim válasza:
Nyomj egy Alt+F11 -et.
Kattints baloldalt duplán a Munka1-re, vagy valamelyik fülnévre.
Jobbra illeszd be ezt:
Public Sub insertTime()
Selection = Time()
End Sub
Menj vissza a táblázathoz. Nyomj Alt+F8-at.
Állj a munka1.insertTime sorra és jobboldalt kattints az egyebekre. Állíts be ott egy gyorsbillentyűt.
Remélem működik. :)
4/6 anonim válasza:
...Ja, így xlsm-ként kell elmentened.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, nem sikerült még kipróbálnom, mert otthon 2003as word-om van és ott f11re se reagál, mert hiányzik a makró támogatás.. de majd munkahelyemen megpróbálom, ha lesz rá fél perc szünet (tudom hihetetlenül hangzik) :)
2014. jan. 16. 11:21
6/6 anonim válasza:
Az alt+F11 a 2007-esben ott van, hogy Fejlesztőeszközök fül és Visual Basic gomb.
Aztán lehet, hogy van egyszerűbb válasz a kérdésedre, de hirtelen nekem ilyen megoldás jutott eszembe. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!