Mit tegyek, hogy előbb megjöjjön? Nagyon fontos, többi lent.
15 éves vagyok, és jövőhét szerdán megyünk Balatonra: minden nap 32°C lesz, és nagyon szeretnék fürödni, szinte a víz az életem nyáron, nem bírom ki ha nem fürödhetek öt napig. Mivel nem szeretném, ha ez az egész nyaralásomat elrontaná, ezért bevállalok 3 nap vízmentességet: ha holnap megjön, akkor 7 napig, azaz péntekig tart, így a hátralévő időt feltehetően el tudom tölteni pancsolással. Az lenne a legjobb, ha még ma megjönne.
A meleg fürdőt nem tudom, bevállaljam-e, mindenhol mást olvasok, hol azt írják, késlelteti, hol azt, hogy előbbre hozza a menstruációt.
A vörösbor azért nem jó, mert most nincs itthon, a szüleimet pedig nem szeretném csak egy menstruáció miatt ezzel terhelni.
Még nem rendszeres.
Ezt a részt kifelejtettem :D
Képtelen vagyok a tampon használatára, most ez borzasztóan hülyén fog hangozni (?) de nekem egyszerűen nem megy be a tampon, próbáltam már úgy, hogy felteszem az egyik lábam egy magasabb pontra és úgy próbálom feltenni, meg fekve is, de nekem egyszerűen nem megy, fáj. Erre valami ötlet? Minivel próbálkoztam, az nem tudom, meddig bírja a strapát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!