Mikor kéne h megjöjjön? (FONTOS)
Figyelt kérdés
október 06.-ján jött meg. és akkor most mikor fog megjönni? én vasárnapra számoltam, de még semmi.2010. nov. 1. 20:59
1/8 anonim válasza:
szia! Mikor múlt el? Ha okt. 6-án jött meg, gondolom, 6-7 napos a menzeszed, akkor okt. 12-én múlt el. +21 nap, az nov. 2. Tehát nagyjából most. Ha nagyon stresszelsz, hogy mikor jön meg, akkor késhet pár napot.
2/8 anonim válasza:
Ha 28 napos normál ciklusod van akkor holnapra kellene megjönnöd..
3/8 anonim válasza:
Ilyen kérdés feltevés után feltétlezem 15-nél nem vagy több, így elárulom, ilyen korban normális, hogy akár 30 vagy több napra jön meg, esetleg 1 hónap kimaradt, de lényeg, hogy ezen a héten esélyes.
4/8 anonim válasza:
Basszus.
Hihetetlen, hogy ennyire nem tudják felfogni az emberek, hogy ENNYI ADATBÓL NEM LEHET MEGMONDANI.
Ahhoz, hogy kiszámold, hány napos a ciklusod, több menzesz időpontjának az ismerete szükséges!!!!
Ha most jött meg először, akkor nem tudod kiszámolni, mikor fog megjönni! Az első időkben amúgy is vszínűleg tök rendszertelen lesz, lehet, hogy több hónapig meg sem jön.
Ha már több ideje menstruálsz, akkor meg kellene nézned, hogy hány nap telik el a menzeszeid között.
Abból látod, hogy hány napos a ciklusod.
Értelemszerűen, ha 35 napos a ciklusod, akkor október 6.-a után 35 nappal fog megjönni (rendszeres ciklus esetén), ha csak 25 napos, akkor október 6.-a után 25 nappal...
5/8 A kérdező kommentje:
bocsi am 16 éves vagyok xD és 3 éve menstruálok csak eddig sose számoltam XD
2010. nov. 1. 21:40
6/8 anonim válasza:
nekem is október 6-án jött meg először...és november 4-re számoltam de lehet +2 -2...nekem holnap kellene megjönni.még csak 11 vagyok.
7/8 anonim válasza:
ja bocsi ha már 16 vagy... én azt hittem először... :S
8/8 anonim válasza:
ennyire ... inkább nem is mondom,hogy mi avgy.SZÁMOLD MERT BRMIKOR MEGJÖHET SOK IS.ÉS HA NINCS NÁLAD TAMPONT AVAGY BETÉT???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!