Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Menstruáció közbe hogy lehet...

Menstruáció közbe hogy lehet szexelni?

Figyelt kérdés
tanácsokat, praktikákat szeretnék köszi

2014. júl. 9. 14:47
 1/10 anonim ***** válasza:

attol is fugg, azonbelul mikor. az utolso napok mar nem veszesek, van egy kis verzes, de ha az nem zavaro, akkor semmi problema.

meg hat lehet az alternativ jaratokat hasznalni (oral, anal)

2014. júl. 9. 14:53
 2/10 anonim ***** válasza:
54%
Én előtte veszem ki a tampont, így viszonylag száraz a helyzet:) Én erre többet nem tudok, ha nem zavar, márpedig minket nem zavar, mindent lehet, ha zavar, sok mindent nem tehetsz, minthogy mindketten tiszták vagytok.
2014. júl. 9. 14:55
 3/10 anonim ***** válasza:
82%

Ilyenkor csodálatos fertőzéseket lehet összeszedni.

Szerintem nem vagyunk sem állatok, sem ösztönlények, hogy pár napig ne bírjunk uralkodni magunkon.

2014. júl. 9. 14:56
 4/10 anonim ***** válasza:
12%
Én még sose szedtem össze semmilyen fertőzést. Egyébként tampon mellé simán befér a pénisz.
2014. júl. 9. 14:57
 5/10 anonim ***** válasza:
61%
Hogy-hogy hogy: bedugja a menstruációs vérrel teli hüvelyedbe a farkát, aztán ott csúszkál benne, meg az a szag és az a látvány, amint csupa véressen húzza ki... fújmár.
2014. júl. 9. 14:57
 6/10 anonim ***** válasza:
hát mindenképp óvszerrel csináljátok
2014. júl. 9. 15:02
 7/10 anonim válasza:

Neked fúj, minket nem zavar. Ennyi.

Simán lehet.

Elötte tampon ki, törlőkendő, stb odakészít.

Ilyenkor zuhanyzóban a legjobb...

2014. júl. 9. 15:03
 8/10 anonim ***** válasza:
52%
#4, te eszednel vagy??
2014. júl. 9. 15:04
 9/10 anonim ***** válasza:
Én csak akkor csináltam, amikor még épphogy megjött és nagyon kevés volt, illetve amikor már épphogy csak megvolt és szintén nagyon kevés volt. És a nemi izgalomtól a hüvelyi váladék még azt is felhigította, én legalábbis ezt tapasztaltam. Szigorúan óvszerben, utána tisztálkodással, és úgy, hogy én voltam felül, hogy ne kenjek össze sok mindent.
2014. júl. 9. 16:25
 10/10 anonim válasza:
Az első napokban nem tudok praktikákat,mert én olyankor a görcsöktől a hátam közepére nem kívánom a szexet. :D Addig én kényeztetem a páromat. :-) De a "vége felé" úgy szoktuk (olyankor már a látvány sem az a vérben "tocsogós") hogy zuhany alatt. A gumit nem szeretjük, úgyhogy anélkül, természetesen előfordul hogy naponta többször is "egymásnak esnek" az emberek, ahogy mi is szoktunk, de nem annyival oldjuk meg, hogy nedves törlőkendő aztán szevasz, hanem szépen utána is alaposan letusolunk. :-)
2014. júl. 21. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!