Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Aszódi Ágnes nőgyógyász...

Aszódi Ágnes nőgyógyász magánrendelésére jár valaki?

Figyelt kérdés
Most mennék először nődokihoz (21 vagyok) konkrét problémával, az érdekelne,hogy ilyenkor ha problémával megyek csak azt nézi meg, vagy minden más vizsgálatot megcsinál? Illetve ő megszokta nézni a melleket is ? Nála mennyit kell fizetni receptfelírásért?
2014. júl. 9. 11:57
1 2
 1/13 anonim válasza:
54%
Nem javaslom hogy hozzá menj...szerintem nem ért a munkájához....anyukám 3 hónapos terhes volt és azt mondta nem állapotos...elment másik dokihoz ott mondták hogy már 3 hónapos a terhessége...
2014. júl. 9. 12:10
 2/13 anonim ***** válasza:

Magánrendelés?

Csak akkor érdemes menni, ha tud készíteni uh-t

2014. júl. 9. 12:16
 3/13 anonim ***** válasza:

Azt csinálhatja csak meg, amit kérsz

(ha fizetős)

2014. júl. 9. 12:17
 4/13 anonim ***** válasza:

Ha pl. azt kéred, hogy csak a melleid nézze meg,

akkor csak azt fogja

2014. júl. 9. 12:18
 5/13 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat:) és azt nem tudjátok hogy nála mennyit kell fizetni a receptfelírásért? mert azt tudom,hogy a vizsgálat 15 ezer
2014. júl. 9. 12:20
 6/13 anonim ***** válasza:
32%

Nagyon jókat hallottam, róla, kedves és nagyon türelmes.

Mellet is vizsgál, de ha nem akarod, akkor természetesen ne hagyd. Megkérdezi, hogy megnézze-e.

2014. júl. 9. 13:04
 7/13 anonim ***** válasza:

A recept felírás nem szokott nagyon drága lenni

Van ahol ezer Ft, van akinél háromezer

Talán kérdezd meg tőle előzetesen

2014. júl. 9. 13:08
 8/13 anonim ***** válasza:
45%

De receptet felír a körzeti nődoki is

(ingyen) -

2014. júl. 9. 13:09
 9/13 A kérdező kommentje:
a receptfelírást csak azért kérdeztem, mert vmi fertőzésem lehet és ha nem azonnal ír majd fel nekem gyógyszert akkor ugye vissza kell menni és külön azért is fizetni. Na ez jó,hír,hogy csak akkor nézi meg a mellemet ha kérem, mert hát így első alkalomra elég lesz a lábamat széttárni idegen előtt :D
2014. júl. 9. 14:40
 10/13 anonim ***** válasza:
A vizsgálat a betegert van, nem ellene... Örülni kellene, hogy megvizsgál normálisan, mert fiatalon is lehetnek elváltozások a mellben, amit szakavatott kez hamarabb észrevesz. Receptet ingyen Fogg írni, ha ő vizsgált es fertőzést talált.
2014. júl. 10. 07:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!