Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hanyas, puffadt, kemeny...

Hanyas, puffadt, kemeny hasfal mitol lehet?

Figyelt kérdés
Nem tudom, h koze lehet egymashoz de leirom. Multheten 2 napig beteg voltam hanytam, ment a hasam belazasodtam estere de ez csak ket napig tartott aztan meggyogyultam. A mult heti pentektol fogva kb. Vasarnapig nem tudtam kakilni, aztan mar annyira csikart a hasam, kb vasarnapig v hetfoig. Azota csak fel van puffadva a hasam, allandoan pukiznom kell, es kemeny, ki van gombolyodve, pedig alapjaraton egy vekony testalkatu lany vagyok. Mi okozhatja a puffadast ?
2014. júl. 8. 19:57
 1/3 A kérdező kommentje:
Bocsanat a fogalmazasi hibakert nem olvastam at....
2014. júl. 8. 19:58
 2/3 anonim ***** válasza:
A benned lévő kaki. Tegyél fel egy Germicid kúpot, hogy kijöjjön a bélsár, mert csak rosszabb lesz.
2014. júl. 8. 20:06
 3/3 A kérdező kommentje:
Azota tudtam wcre menni.. de koszonom a valaszt megprobalom hatha tenyleg fel van halmozodva a cucc bennem:D:)
2014. júl. 8. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!